Cubase SX
Re: Cubase SX
...jaka jest najnowsza wersja tegoz programu?...
najlepiej chyba wie producent co?
najlepiej chyba wie producent co?
...jaka jest najnowsza wersja tegoz programu?...
pytasz o numerek czy o jakosc??
w kazdym przypadku pytanie bezsensowne..
5 sekund roboty:
google -> wpisujesz steiberg sx -> klickasz w pierwszego linka -> klickasz w products -> masz na widoku najnowsza wersje..
zenada..
pytasz o numerek czy o jakosc??
w kazdym przypadku pytanie bezsensowne..
5 sekund roboty:
google -> wpisujesz steiberg sx -> klickasz w pierwszego linka -> klickasz w products -> masz na widoku najnowsza wersje..
zenada..
the Sun Personality
5 sekund roboty:
zenada..
...
Idac za Twoja rada skopiowalem z posta wyraz steiberg sx i klikajac w pierwszego linka wyladowalem w rumunskim sklepie internetowym ...

to z wami jest zenada. jakbyscie nie mogli mi podac, napisac tej nowej wersji. na googlach nic nie ma madralo! jak znacie strone producenta cubase sx to podajcie.
od kiedy masz dostęp do internetu?? od wczoraj??
...od kiedy masz dostęp do internetu?? od wczoraj??...
czym sie rozni cubase sx 3.0 od cubase sl 3.0? 3.0 to jest chyba najnowsza wersja tak?!
czym sie rozni cubase sx 3.0 od cubase sl 3.0? 3.0 to jest chyba najnowsza wersja tak?!
- refleksjonista
no ja ci nie powiem który jest z nich najlepszy chodź większość miałem z nich na swoim pc i `nastabilniej` pyrka mi cubase sx 2.01build mówie o tym ze najstabilniej co nieznaczy ze jest najlepszy nowsze wersje zżerają mi drugie tyle ramów co ten właśnie a jaki jest najnowszy to nie wiem troche tego było juz
pozdrawiam
pozdrawiam
Idac za Twoja rada skopiowalem z posta wyraz steiberg sx i klikajac w pierwszego linka wyladowalem w rumunskim sklepie internetowym ...
...
dlatego google wymyslilo podpowiedzi przy blednie wpisanych/skopiowanych slowach ;]
a tak wogole to mialo byc cubase zamiast steiberg :)
ba, inaczej..
wpisujac w googlu "cubase sx" i wybierajac zakladke grafika, znajdziemy opakowanie najnowszej wersji programu wraz ze sporym logo producenta..
uzytkowniku czbb - jak Ty znalazles to forum, skoro ze znalezieniem producenta nie umiesz sobie poradzic??
lol..

dlatego google wymyslilo podpowiedzi przy blednie wpisanych/skopiowanych slowach ;]
a tak wogole to mialo byc cubase zamiast steiberg :)
ba, inaczej..
wpisujac w googlu "cubase sx" i wybierajac zakladke grafika, znajdziemy opakowanie najnowszej wersji programu wraz ze sporym logo producenta..
uzytkowniku czbb - jak Ty znalazles to forum, skoro ze znalezieniem producenta nie umiesz sobie poradzic??
lol..
the Sun Personality
...to z wami jest zenada. jakbyscie nie mogli mi podac, napisac tej nowej wersji. na googlach nic nie ma madralo! jak znacie strone producenta cubase sx to podajcie. ...
Cze krzykaczu...
Prosz... http://www.audiofactory.pl/_steinberg/steinberg.html
Nara...
Cze krzykaczu...
Prosz... http://www.audiofactory.pl/_steinberg/steinberg.html
Nara...