Jak Wam się sprawuje karta Lynx L22?
Jak Wam się sprawuje karta Lynx L22, Panowie? Jak brzmi, jak śmigają sterowniki, są jakieś problemy? Trochę dużo karta kosztuje, więc muszę znać wszystkie za i przeciw... Pozdr. KD
Tam sięgaj, gdzie wzrost nie sięga... :-)
Re: Jak Wam się sprawuje karta Lynx L22?
...Jak Wam się sprawuje karta Lynx L22, Panowie? Jak brzmi, jak śmigają sterowniki, są jakieś problemy? Trochę dużo karta kosztuje, więc muszę znać wszystkie za i przeciw... Pozdr. KD ...
Chętnie i ja poznam te parametry, gdyż wybieram się do Stanów i muszę ją kupić.
Chętnie i ja poznam te parametry, gdyż wybieram się do Stanów i muszę ją kupić.
Jestem początkującym muzykiem amatorem, mam 34 lata
...zapraszam na http://www.e-muzyk.pl
jest tam test i opis w multitescie kart dzwiekowych...
Parametry to znam, ale jak śmiga w praktyce? Tabelki z danymi z reguły różnią się tego, co spotykamy w praktyce. Pytam więc tych użytkowników, którzy mają kartę: jak brzmi, jak śmiga, jak sterowniki i ogólne wrażenie? I tyle. Zadnych innych rzeczy. Pozdrawiam!
jest tam test i opis w multitescie kart dzwiekowych...
Parametry to znam, ale jak śmiga w praktyce? Tabelki z danymi z reguły różnią się tego, co spotykamy w praktyce. Pytam więc tych użytkowników, którzy mają kartę: jak brzmi, jak śmiga, jak sterowniki i ogólne wrażenie? I tyle. Zadnych innych rzeczy. Pozdrawiam!
Parametry to znam, ale jak śmiga w praktyce? Tabelki z danymi z reguły różnią się tego, co spotykamy w praktyce. Pytam więc tych użytkowników, którzy mają kartę: jak brzmi, jak śmiga, jak sterowniki i ogólne wrażenie? I tyle. Zadnych innych rzeczy. Pozdrawiam!...
Twoim zdaniem testowanie karty polega na przepisaniu jej parametrów? Jeśli tak podchodzisz do czyjejś pracy to mam nadzieję, że nikt Ci więcej nie odpowie.
Twoim zdaniem testowanie karty polega na przepisaniu jej parametrów? Jeśli tak podchodzisz do czyjejś pracy to mam nadzieję, że nikt Ci więcej nie odpowie.

...Parametry to znam, ale jak śmiga w praktyce? Tabelki z danymi z reguły różnią się tego, co spotykamy w praktyce. Pytam więc tych użytkowników, którzy mają kartę: jak brzmi, jak śmiga, jak sterowniki i ogólne wrażenie? I tyle. Zadnych innych rzeczy. Pozdrawiam!...
...
No tak... Z reguły tak jest i to coraz częściej na tym forum. Zamiast rzeczowej odpowiedzi - jakieś głupie odzywki w dzieciecym stylu. Szkoda, bo myślałem, że ktoś napisze swoje WRAŻENIA I SPOSTRZEŻENIA Z UŻYTKOWANIA KARTY. Nic więcej...

No tak... Z reguły tak jest i to coraz częściej na tym forum. Zamiast rzeczowej odpowiedzi - jakieś głupie odzywki w dzieciecym stylu. Szkoda, bo myślałem, że ktoś napisze swoje WRAŻENIA I SPOSTRZEŻENIA Z UŻYTKOWANIA KARTY. Nic więcej...

Spoko, tak to tutaj normalka, sa tacy , jak kolega wyzej , ktory zawsze czegos sie czpnie, niestety nie majac w tym przypadku zielonego pojecia o odpowiedzi , A wracajac do tematu , nie wiem czy ktos tutaj z uzytkownikow posiada takowa karte .... wiec odsyłam cie do zagranicznych forów szukaj TUTAj lub TUTAJ napewno znajdziesz odpowiedz na swoje Pytanie, z tego co pamietam Ludzie bardzo chwalili sobie jakosc Lynx-ów
chyba czegos nie zrozumiales - tam masz test karty a nie wykres parametrow
a w tescie masz wszystko co trzeba wiedziec
i wez tu badz pomocny
a w tescie masz wszystko co trzeba wiedziec
i wez tu badz pomocny