Hm.. jeden z najwybitniejszych trembaczy na tej planecie potrzebuje dawcy szpiku kostnego. Jego małżonka umieściła list z prośbą do wszystkich, którzy chcieliby pomóc, miedzy innymi na Northern Sound Source Forum
Z tego, co napisała małżonka, nikt z rodziny muzyka niestety nie może być dawcą. To tyle, reszta w obszernym liscie na wskazanym forum.
Znajomość angielskiego raczej potrzebna.
Co za czasy, cholera
[addsig]
Michael Brecker potrzebuje pomocy..
bębniarz
Re: Michael Brecker potrzebuje pomocy..
...Hm.. jeden z najwybitniejszych trembaczy na tej planecie potrzebuje dawcy szpiku kostnego. Jego małżonka umieściła list z prośbą do wszystkich, którzy chcieliby pomóc, miedzy innymi na Northern Sound Source Forum
Z tego, co napisała małżonka, nikt z rodziny muzyka niestety nie może być dawcą. To tyle, reszta w obszernym liscie na wskazanym forum.
Co za czasy, cholera
...
To raczej saksofonista nie trębacz, o ile się orientuję
Co za czasy, cholera
...
To raczej saksofonista nie trębacz, o ile się orientuję
Gram na gitarze elektroakustycznej. Mam domowe studio. Używam FW 410 i Sonara 2.1. Pracuje zawodowo w zupełnie innej branzy.
To raczej saksofonista nie trębacz, o ile się orientuję...
Oczywiście że masz rację. Byłem jakiś czas temu na koncercie Randy'ego - trembacza no i brata wyżej wymienionego przy okazji. Nie wiem dlaczego, czytając ten list miałem tamtego przed oczami. Mea culpa.
pozdr
Oczywiście że masz rację. Byłem jakiś czas temu na koncercie Randy'ego - trembacza no i brata wyżej wymienionego przy okazji. Nie wiem dlaczego, czytając ten list miałem tamtego przed oczami. Mea culpa.
pozdr
bębniarz
I jeszcze ten trEMbacz.. Słaby dzień dzisiaj miałem.
bębniarz
- tomsfactory
...Hm.. jeden z najwybitniejszych trembaczy na tej planecie potrzebuje dawcy szpiku kostnego. Jego małżonka umieściła list z prośbą do wszystkich, którzy chcieliby pomóc, miedzy innymi na Northern Sound Source Forum
Co za czasy, cholera
...
Preferowany dawca to Żyd.
Błękitna krew czy co?
Co za czasy, cholera
...
Preferowany dawca to Żyd.
Błękitna krew czy co?