Mam pytanie. Gdzie mogę znaleźć jakiś przejrzysty kurs nauki gry na gitarze elektrycznej, w necie, za darmo bo jest mi pilnie potrzebny.
[addsig]
Gdzie znaleźć poradnik nauki gry na gitarze elektrycznej
Interesuje się muzyką i elektroniką
Re: Gdzie znaleźć poradnik nauki gry na gitarze elektrycznej
...Mam pytanie. Gdzie mogę znaleźć jakiś przejrzysty kurs nauki gry na gitarze elektrycznej, w necie, za darmo bo jest mi pilnie potrzebny.
...
Prawdopodobnie na gitara pl powinno cos byc
...
Prawdopodobnie na gitara pl powinno cos byc
wpisz w wyszukiwarce "chwyty" i szukaj:) ja na początku uczyłem sie grac na klasycznej;)
...Mam pytanie. Gdzie mogę znaleźć jakiś przejrzysty kurs nauki gry na gitarze elektrycznej, w necie, za darmo bo jest mi pilnie potrzebny.
...
jak to PILNIE? kupiłeś wczoraj swoją pierwszą gitarę a za tydzień już masz zaklepany pierwszy występ?
[addsig]
...
jak to PILNIE? kupiłeś wczoraj swoją pierwszą gitarę a za tydzień już masz zaklepany pierwszy występ?

[addsig]
"Mam dziewiętnaście lat i chcę mieć Pana osobowość"
zawsze mozna zainwestowac w nauczyciela. po co wywazac drzwi, ktore ktos moze Ci otworzyc...
...zawsze mozna zainwestowac w nauczyciela. po co wywazac drzwi, ktore ktos moze Ci otworzyc......
To prawda. Żaden internetowy kurs nie zastąpi człowieka, który po prostu pokaże co i jak ("ustawi" rękę, pokaże jak się poruszać po gryfie itp.). Nie musisz wydawać na to kupy kasy i brać lekcji np. 2x w tygodniu. Trzeba po prostu dużo pracować w domu nad tym czego uczy ten nauczyciel. Internet może Ci oczywiście posłużyc jako wsparcie w nauce.
To prawda. Żaden internetowy kurs nie zastąpi człowieka, który po prostu pokaże co i jak ("ustawi" rękę, pokaże jak się poruszać po gryfie itp.). Nie musisz wydawać na to kupy kasy i brać lekcji np. 2x w tygodniu. Trzeba po prostu dużo pracować w domu nad tym czego uczy ten nauczyciel. Internet może Ci oczywiście posłużyc jako wsparcie w nauce.
Zespół "Ósmy Dzień"; mp3: www.radio.bialystok.pl/przebojem2004.htm