Audio to MIDI (a'la Logic)
- stevelukather
Witajcie,czy ktos moze wie czy jest cos co robi to samo i przeklada dzwiek np.stopy na komunikaty midi,tak jak w Logicu?Szlag mnie trafia,czy to jest zastrzezony patent przez Emagic(teraz to juz Apple,niestety).Nie wierze w to,ze programisci ze Steinberga,czy Cakewalka nie sa w stanie napisac takiego algorytmu,albo potwierdzi sie moja teoria,ze Logic zawsze wyprzedzal o krok caly ten galimatias softwarowy.Pozdrawiam SL.
- stevelukather
Re: Audio to MIDI (a'la Logic)
...http://www.koen.smartelectronix.com/KTDrumTrigger/...
Dzieki wielkie MB,to naprawde dziala dobrze,co prawda do pelni szczescia brakuje mi tylko,zeby plugin zamienial dzwiek audio na komunikaty midi,tak jak to sie dzieje w Logicu,ale majac 3 triggery w jednym pluginie,jestem w stanie grac np.werbel na roznych nutach,co nie spowoduje efektu karabinu maszynowego.A juz chcialem kupowac zasr....MACA!Jeszcze raz dzieki,pozdrawiam SL.
Dzieki wielkie MB,to naprawde dziala dobrze,co prawda do pelni szczescia brakuje mi tylko,zeby plugin zamienial dzwiek audio na komunikaty midi,tak jak to sie dzieje w Logicu,ale majac 3 triggery w jednym pluginie,jestem w stanie grac np.werbel na roznych nutach,co nie spowoduje efektu karabinu maszynowego.A juz chcialem kupowac zasr....MACA!Jeszcze raz dzieki,pozdrawiam SL.
- stevelukather
Re: Audio to MIDI (a'la Logic)
MB,ale jestem glupi jak but,przeciez chcac miec komunikaty midi,wystarczy na tracku midi w Nuendo nacisnac RECORD i nagrac to co ten plugin wysyla,jestem blondynem,ups!!!!!Pozdrawiam SL.