M-Audio Delta 44?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
flove
M-Audio Delta 44?

Post autor: flove » sobota 16 kwie 2005, 16:05

witam panowie .. czy ktoś może posiada wyżej wymieniona karte ( może byc tez delta 66 ) i jest w stanie powiedzić jak sparwdza się ona przy nagrywaniu ... głównie chodzi mi o wokale + gitary akustyczne ... czy opłaca się w nią inwestować kase ?

pozdr.

Awatar użytkownika
ZomZom

Re: M-Audio Delta 44?

Post autor: ZomZom » sobota 16 kwie 2005, 19:21

jak sparwdza się ona przy nagrywaniu

Sprawdza się - znaczy się, nagrywa.

Ja nie żałuję wydanej kasy, jeśli to właśnie chciałeś usłyszeć. Wcześniej próbowałem szczęścia z ESI, były szumy, trzaski, kombinowanie z ustawieniami driverów... Deltę włączyłem i wszystko działa.

Eeeee-ooooo-eeeee-ooooo!

Awatar użytkownika
JosephBra

Post autor: JosephBra » sobota 16 kwie 2005, 20:07

...witam panowie .. czy ktoś może posiada wyżej wymieniona karte ( może byc tez delta 66 ) i jest w stanie powiedzić jak sparwdza się ona przy nagrywaniu ... głównie chodzi mi o wokale + gitary akustyczne ... czy opłaca się w nią inwestować kase ?

pozdr.

...

Nie jest to już oczywiście technologiczna nowość, ale karty z serii Delta dają przyzwoitą jakość dźwięku, cztery profesjonalne wejścia audio i wyjścia oczywiście też i co najważniejsze bezproblemową prace.Oznacza to, że można skoncentrować się na nagrywaniu a nie nie wiecznej konfiguracji systemu,a to myśle jest najważniejsze.Zewnętrzny box zawiera co prawda tylko wejścia, przetworniki są na karcie, ale takie rozwiązanie jest stosowane i nie jest prawdą, że powoduje drastyczny wzrost zniekształceń.
Zajmuje się komponowaniem i produkcją muzyczną.

Awatar użytkownika
flove

Post autor: flove » sobota 16 kwie 2005, 22:59

......witam panowie .. czy ktoś może posiada wyżej wymieniona karte ( może byc tez delta 66 ) i jest w stanie powiedzić jak sparwdza się ona przy nagrywaniu ... głównie chodzi mi o wokale + gitary akustyczne ... czy opłaca się w nią inwestować kase ?

pozdr.

...

Nie jest to już oczywiście technologiczna nowość, ale karty z serii Delta dają przyzwoitą jakość dźwięku, cztery profesjonalne wejścia audio i wyjścia oczywiście też i co najważniejsze bezproblemową prace.Oznacza to, że można skoncentrować się na nagrywaniu a nie nie wiecznej konfiguracji systemu,a to myśle jest najważniejsze.Zewnętrzny box zawiera co prawda tylko wejścia, przetworniki są na karcie, ale takie rozwiązanie jest stosowane i nie jest prawdą, że powoduje drastyczny wzrost zniekształceń....

bardzo dziękuje wszystkim ;) to chciałem właśnie usłyszeć ...

pozdr ;)

ODPOWIEDZ