Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
-
makaronix - Posty:256
Alesis M1 activ, ew. Behringer Truth B2031A
autor: makaronix » środa 13 kwie 2005, 21:45
1. Nie znalzłem nic na foum
Pytanie brzmi : Gdzie w Warszawiie można posłuchać Alesis M1 activ i ew. Behringer Truth B2031A. opinie równiez mile widziane szczególnie o Behringerach bo o alesisach t ojuż troche było ale jak ktoś ma coś nowego do powiedzenia to bardzo proszę
Pozdrawiam
Mam 18 lat, jestem klawiszowcem, interesuje się szeroko pojętym dźwiękiem i wszystkim co z nim związane.
-
flove
...1. Nie znalzłem nic na foum
Pytanie brzmi : Gdzie w Warszawiie można posłuchać Alesis M1 activ i ew. Behringer Truth B2031A. opinie równiez mile widziane szczególnie o Behringerach bo o alesisach t ojuż troche było ale jak ktoś ma coś nowego do powiedzenia to bardzo proszę
Pozdrawiam

...
hmmmm behringerow to chyba tu w warszawie nie uzyczysz ...ale alesisiy to mozliwe ze w musiccrater ---> nie jestem pewien, mozesz tez sprawdzic w sklepie yamahy ( pardoks ;) ) na pl.trzech krzyzy .... moze je tam maja ... ;)
pozdro.
-
makaronix - Posty:256
autor: makaronix » środa 13 kwie 2005, 23:14
Dzięki wielkie
Mam 18 lat, jestem klawiszowcem, interesuje się szeroko pojętym dźwiękiem i wszystkim co z nim związane.