musik-service.de
- Token_Ring
Witam,
Chciałem zapytać o doświadczenia z wymienionym w temacie sklepem. Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.
Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka
Re: musik-service.de
...
Witam,
Chciałem zapytać o doświadczenia z wymienionym w temacie sklepem. Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.
...
Było już o tym na forum... wyszukiwarka działa
Witam,
...

Pozdrawiam
- Token_Ring
Re: musik-service.de

Szanowny Przyjacielu Netes,
Jeżeli zakładam nowy temat, to znaczy, że już skorzystałem z wyszukiwarki na Forum i zapoznałem się z wszystkimi (w tym wypadku czterema) postami, w których znalazła się podana przeze mnie w temacie wiadomości fraza - jest to zgodne z regulaminem Forum i dziwię się, że sam go nie przestrzegasz (tzn. nie zapoznałeś się z wymienionymi postami a udzielasz prawdopodobnie mądrych w Twoim przekonaniu wskazówek), a mimo to pragniesz pouczać innych

Nie znalazłem na Forum informacji, jakoby ktokolwiek dokonywał zakupów w w/w sklepie (a jedynie że taki istnieje i że ma kilka rzeczy w niższych niż gdziekolwiek indziej cenach), dlatego zwróciłem się z prośbą o informację osób, które miały z w/w sklepem przyjemność (bądź nieprzyjemność ;-( ) dokonywać zakupów.
Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka