Gdzie kupic Ivory 5051mkII?
Witam!! czy ktos orientuje sie gdzie najtaniej moge kupić tę zabawkę ??pozdrawiam
czarna muza dobry sound Quincy Jones
- stevelukather
Re: Gdzie kupic Ivory 5051mkII?
...Witam!! czy ktos orientuje sie gdzie najtaniej moge kupić tę zabawkę ?pozdrawiam...
Na pewno w Audio Tech www.audiotechpro.pl
Na pewno w Audio Tech www.audiotechpro.pl
Ja właśnie tam kupiłem(Audiotech Pro) i dostałem dobrą cenę. Własciwie tyle samo zapłaciłbym w Niemczech.
...Ja właśnie tam kupiłem(Audiotech Pro) i dostałem dobrą cenę. Własciwie tyle samo zapłaciłbym w Niemczech....
Dzwonilem wczoraj do Audio Tech'u i dowiedzialem sie ze ceny TL Audio ida w gore od stycznia.Radze sie pospieszyc.Ja pod koniec stycznia jade po TL Audio 5052 do Kolonii,jest sporo taniej.
Dzwonilem wczoraj do Audio Tech'u i dowiedzialem sie ze ceny TL Audio ida w gore od stycznia.Radze sie pospieszyc.Ja pod koniec stycznia jade po TL Audio 5052 do Kolonii,jest sporo taniej.
Dzwonilem wczoraj do Audio Tech'u i dowiedzialem sie ze ceny TL Audio ida w gore od stycznia.Radze sie pospieszyc.Ja pod koniec stycznia jade po TL Audio 5052 do Kolonii,jest sporo taniej....
Zanim pojedziesz to sprawdz za ile Ci sprzeda Audiotech. Nie sugeruj sie cenami z cennika.
Dzwonilem i sie dowiedzialem,taniej w Niemczech.Poza tym w Kolonii mam 5% rabatu dodatkowo.A wiec podroz za free,a przy okazji odwiedze mame w Dusseldorfie
(20 min drogi od Kolonii).
Pozdr

Pozdr
...Witam!! czy ktos orientuje sie gdzie najtaniej moge kupić tę zabawkę ?pozdrawiam...
Zobacz to:
http://cgi.ebay.de/
Jest pewne ryzyko, ale z doświadczenia wiem, że minimalne. Mam już/dopiero 14 gwiazdek na Ebay'u i nie było nigdy żadnych problemów.
Końcowa cena na aukcji oscyluje wokół połowy ceny sprzętu nowego.
Kosz wysyłki to 10,5 Euro + 45 zł za przelew do Niemiec.
Raczej się opłaca..
igs
PS: Nie mam z tą aukcją nic wspólnego. Podsuwam tylko pomysł, bo sam kupiłbym właśnie tak.
Zobacz to:
http://cgi.ebay.de/
Jest pewne ryzyko, ale z doświadczenia wiem, że minimalne. Mam już/dopiero 14 gwiazdek na Ebay'u i nie było nigdy żadnych problemów.
Końcowa cena na aukcji oscyluje wokół połowy ceny sprzętu nowego.
Kosz wysyłki to 10,5 Euro + 45 zł za przelew do Niemiec.
Raczej się opłaca..
igs
PS: Nie mam z tą aukcją nic wspólnego. Podsuwam tylko pomysł, bo sam kupiłbym właśnie tak.
www.igsaudio.pl
...PS: Nie mam z tą aukcją nic wspólnego. Podsuwam tylko pomysł, bo sam kupiłbym właśnie tak....
Pomimo wszystko bardzo proszę zapoznać się z regulaminem naszego forum!
[addsig]
Pomimo wszystko bardzo proszę zapoznać się z regulaminem naszego forum!
[addsig]
Administrator serwisu