Gdzie znajdę sklepy z winylami?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Cyprio
Gdzie znajdę sklepy z winylami?

Post autor: Cyprio » niedziela 28 lis 2004, 16:50

Proszę wybaczyć może dosyć naiwne pytanie, ale szukam (jak na razie w internecie i bez sukcesów :() sklepów z płytami winylowymi. Interesuje mnie możliwość wysyłkowego zakupu płyt z muzyką house, dnb- oczywiście zależy mi na dosyć 'świeżej' ofercie. Niestety nie mieszkam w 'Warszawce' i raczej tam nie bywam, dlatego też interesuje mnie możliwość zakupu wysyłkowego- no chyba, że ktoś zna takie sklepy w Trójmieście?... Tematyką winyli interesuję się od niedawna- jak na razie nie znam żadnych miejsc, gdzie ciekawe płyty z 'ciepłą' muzyką klubową można nabyć, ani nie posiadam żadnych doświadczeń związanych z takimi zakupami. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc (zagranicznymi sklepami też nie pogardzę :)). Please help :)

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Marc.De.Marx

Re: Gdzie znajdę sklepy z winylami?

Post autor: Marc.De.Marx » niedziela 28 lis 2004, 17:18

Tutaj masz jeden z najwiekszych sklepow w europuie. Ja tanm kupuje, polecam. http://www.only-djs.com./

Awatar użytkownika
alius

Post autor: alius » niedziela 28 lis 2004, 17:19

Please help :)

Polski, moim zdaniem najlepszy, z najgorętszym towarem. Zawsze nowiutkie płytki i profesjonalna obsługa. Kupuję już tam od paru lat i nigdy się nie zawiodłem. SKYLARK records - www.skylark.com.pl

Drugi warty wymienienia polski sklep: www.sklep.smstep.pl - sciagaja płyty z wytwórni, zatem większa szansa dorwania jakiejś "szyszki" sprzed paru lat i niskonakładowych epek, ale w związku z tym trzeba czekać na płytki parę tygodni.

Zagraniczne: numero uno jeśli chodzi o electro/techno/house - www.decksrecords.de - ogromny plus za dużą ilość "white`ów" oraz czas oczekiwania na płytki - 3 dni!!!

www.juno.co.uk - brytyjski shopik, a zatem bogactwo wszelkiej maści break`ow i dramat bejsów

Pozdrawiam!

als

btw. Polecam jeszcze www.discogs.com - genialny serwis i baza danych poświęcona elektronicznej muzyce tanecznej oraz www9.gemm.com - jeśli nie możesz znaleźć jakiejś płytki, sprawdź tam... jeszcze nigdy się nie zawiodłem.

Awatar użytkownika
Cyprio

Post autor: Cyprio » niedziela 28 lis 2004, 21:11

Bardzo dziękuję!!

Awatar użytkownika
MB

Post autor: MB » poniedziałek 29 lis 2004, 09:56

Awatar użytkownika
implant
Kontakt:

Post autor: implant » poniedziałek 29 lis 2004, 11:04

ja polecam: www.web-records.com - są w niemczech, ale to nie problem - ciągle od nich ściągam - zero problemu.

jest też: rhs.nuta.pl - też jest OK.

jest też: www.juno.co.uk - też extra i sprawdzony.

Analogi i cyfry fajne są :)

Awatar użytkownika
Cyprio

Post autor: Cyprio » poniedziałek 29 lis 2004, 14:26

Jeszcze raz dziękuję - te wszystkie adresy na pewno bardzo mi pomogą :)

Namierzyłem jeszcze jeden sklepik w Gdańsku- jeszcze tam nie byłem, ale zapewne na dniach się tam wybiorę, aby zerknąć co mają na 'stanie': http://www.yellow.shop.pl/

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
djx76

Post autor: djx76 » poniedziałek 29 lis 2004, 22:50

...Polecam http://www.vinylshop.pl...

właśnie w tym vinylshopie robię zakupy i jak na razie nie narzekam - również polecam.

oprócz tego zajrzyj na techsounds.pl - pozdrawiam

Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)

ODPOWIEDZ