Service MACKIE?
Pytanie do forumowiczow, czy ktos z was moze wie czy jest w warszawie lub okolicach service MACKIE-go , wiem i znalazłem bez problemow taka instytucje w Krakowie, pan mnie poinformował ze w warszawie takze był ktos kto sie zajmował naprawa i konserwajcją sprzetu tej firmy za czasow firmy HEXAGON , ktorej juz niema na rynku niestety .. wiec probuje zlokalizowac tego kogos .
Re: Service MACKIE?
Ma dość podobny temat więc podłaczę się pod powyższy post...
Posiadam MACKIE 24.8 BUS od paru ładnych lat i nadszedł czas serwisu pogwarancyjnego. m.in. wymiana 2 potencjometrów panoramy, wymiana tłumika, czyszczenie, smarowanie itd. Wiem o MUSIC INFO w Krakowie (sam jestem z Warszawy) ale czy nie wiecie czy ktoś jeszcze się może podjać serwisowania mojej konsoli ? Może gdzies bliżej niz Kraków ?
Być może wiecie gdzie mógłbym kupić części (nowe potencjometry) do konsoli ? Gdyby ktoś z was wiedział jaki typ (model) potencjometrów powinienem kupić do PANORAMY w konsoli to byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
Gdzie dzwonić ? kogo prosić ?
Pozdrawaim,
Freeze
Posiadam MACKIE 24.8 BUS od paru ładnych lat i nadszedł czas serwisu pogwarancyjnego. m.in. wymiana 2 potencjometrów panoramy, wymiana tłumika, czyszczenie, smarowanie itd. Wiem o MUSIC INFO w Krakowie (sam jestem z Warszawy) ale czy nie wiecie czy ktoś jeszcze się może podjać serwisowania mojej konsoli ? Może gdzies bliżej niz Kraków ?
Być może wiecie gdzie mógłbym kupić części (nowe potencjometry) do konsoli ? Gdyby ktoś z was wiedział jaki typ (model) potencjometrów powinienem kupić do PANORAMY w konsoli to byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
Gdzie dzwonić ? kogo prosić ?
Pozdrawaim,
Freeze
Średniozaawansowany ;)