witka
No właśnie jakie?Wygląda to tak ,zamierzamy kupić MXL 990/992 i jak na razie to mamy do niego sb liva i nie wiem czy kupić mikser z phantomem (Soundcraft Compact 4 ) i sprzęgnąć z kartą ,czy zmontować nową kartę ale do 1000 zeta z preampem.Wiem ,że nie uzyskam w tej konfiguracji jakiś specjalnych wypasów ,ale założenie jest takie ,że na tym by powstawały wstępne projekty zanim trafimy do studia ,którego i tak chyba sami będziemy zmuszeni zmontować:) -ale to inna bajka.
Więc wylejcie swoją wiedze i oświećcie ciemną mase.
Z góry dzięksy za postów tony:)
[addsig]
Jakie karty do 1000 zł zapewnią mi phantom 48V ?
Bez talentu nie ma rapu
Re: Jakie karty do 1000 zł zapewnią mi phantom 48V ?
lepiej kup mikser. za podobne pieniądze będziesz miał przyzwoity preamp i normalne zasilanie phantom, zamiast lichej namiastki obu w karcie. Na dodatek większa funkcjonalność.
czyli rejestracja na sb livie nie zaszkodzi aż tak wokalowi??
[addsig]
[addsig]
Bez talentu nie ma rapu
no plizzz...potrzebuje tylko kilka opinii
[addsig]
[addsig]
Bez talentu nie ma rapu
...no plizzz...potrzebuje tylko kilka opinii
...
...rejestracja czegokolwiek na SBlive...bedzie obfita w szumy i inne ekstra dodatki
jesli zamierzacie robic na tym tylko nagrania demo to ok, jesli jednak bedziecie musieli pozniej sami zbudowac swoje studio to w takim przypadku lepiej zainwestowac w lepsza karte...
[addsig]
...
...rejestracja czegokolwiek na SBlive...bedzie obfita w szumy i inne ekstra dodatki

[addsig]
-->play your reason system<--
- Miłaszewski
...witka
No właśnie jakie?Wygląda to tak ,zamierzamy kupić MXL 990/992 i jak na razie
...
Moja rada: Juli@ + preamp Tube Ultragain MIX100 dokładnie miesci się i spelnia twoje założenia. A jeżeli chodzi o jakośc to bez obciachów - na poziomie studyjnym, no i większy luz podczas nagrywania!
pozdro...
No właśnie jakie?Wygląda to tak ,zamierzamy kupić MXL 990/992 i jak na razie
...
Moja rada: Juli@ + preamp Tube Ultragain MIX100 dokładnie miesci się i spelnia twoje założenia. A jeżeli chodzi o jakośc to bez obciachów - na poziomie studyjnym, no i większy luz podczas nagrywania!
pozdro...
MIX100? Nie ma takiego. Może mówisz o MIC100 Behringera? Cóż, ten szumi chyba bardziej od Soundblastera
MIX100? Nie ma takiego. Może mówisz o MIC100 Behringera? Cóż, ten szumi chyba bardziej od Soundblastera

Behringer to "wodogrzmoty mickiewicza" juz lepiej compacta...
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl