wlasnie znalazlem info na ich stronie - http://www.m-audio.com/index.php?do=products.main&ID=9a21908731f15af1a8b1c6ffaa247f5b
produkt bardzo interesujacy, tak samo jak i cena
mam tylko jedno pytanko (bo specem od klawiatur delikatnie mowiac nie jestem :) ) - czy "88-note hammer-action keyboard" oznacza iz tak klawiatura jest wazona, i brak "weighted" w opisie to wynik skrotu myslowego producenta czy tez celowy zabieg majacy zatuszowac fakt, iz klawiatura ma jakies tam mloteczki, ale jest plastikowa i leciutka?:) moze ktos wie? (bo za 2,5 tys klawiatura wazona z 88 klawiszami i tyloma kontrolerami to gra warta swieczki (dotychczas chyba jedynie pianina cyfrowe wchodzily w gre a wtedy p[laci sie za duzo niepotrzebnych przy pracy z komputerem rzeczy)
Nowa klawiatura M-Audio
fan dobrego brzmienia ;)
Re: Nowa klawiatura M-Audio
...wlasnie znalazlem info na ich stronie - http://www.m-audio.com/index.php?do=products.main&ID=9a21908731f15af1a8b1c6ffaa247f5b
## ale tylko na rynku amerykańskim...
mam tylko jedno pytanko (bo specem od klawiatur delikatnie mowiac nie jestem :) ) - czy "88-note hammer-action keyboard" oznacza iz tak klawiatura jest wazona, i brak "weighted" w opisie to wynik skrotu myslowego producenta czy tez celowy zabieg majacy zatuszowac fakt, iz klawiatura ma jakies tam mloteczki, ale jest plastikowa i leciutka?:)
## jest ciężka. Nawet bardzo. A do dość wolna niestety. Dotykałem ją dłużą chwilę na targach MM.
Pozdro
Groover
## ale tylko na rynku amerykańskim...
mam tylko jedno pytanko (bo specem od klawiatur delikatnie mowiac nie jestem :) ) - czy "88-note hammer-action keyboard" oznacza iz tak klawiatura jest wazona, i brak "weighted" w opisie to wynik skrotu myslowego producenta czy tez celowy zabieg majacy zatuszowac fakt, iz klawiatura ma jakies tam mloteczki, ale jest plastikowa i leciutka?:)
## jest ciężka. Nawet bardzo. A do dość wolna niestety. Dotykałem ją dłużą chwilę na targach MM.
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
Re: Nowa klawiatura M-Audio
jest ciężka. Nawet bardzo. A do dość wolna niestety. Dotykałem ją dłużą chwilę na targach MM.
Potwierdzam - miałem to samo odczucie, repetycja jest zbyt wolna - nie zagrasz tym hi-hatu 16kami w tempie 130BPM
Jacek
Potwierdzam - miałem to samo odczucie, repetycja jest zbyt wolna - nie zagrasz tym hi-hatu 16kami w tempie 130BPM

Jacek