Karta dźwiękowa do MD
Stałem się szczęsliwym posiadaczem mini dysku :] ale,dręczy mnie pewien problem,aby coś zgrać,lub wgrać do tego urządzenia poprzez złącze cyfrowe musze udawać się do studia oddalonego od domu o 4 km ,ponieważ w domu nie mam wejś ani wyjść cyfrowych w karcie :( to dość kłopotliwe w niektórych sytuacjach ... A więc teraz prośba-czy ktoś może mi polecić jakąś tanią dżwiękówke (powiecmy max 400 zł....) która będzie posiadać komunikacje w dwie strony spdif?? nalepiej ,jeśli będzie posiadać tylko te złącza-z innych nie będe kożystał,więc po co przepłacać:]
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
Re: Karta dźwiękowa do MD
...Stałem się szczęsliwym posiadaczem mini dysku :] ale,dręczy mnie pewien problem,aby coś zgrać,lub wgrać do tego urządzenia poprzez złącze cyfrowe musze udawać się do studia oddalonego od domu o 4 km ,ponieważ w domu nie mam wejś ani wyjść cyfrowych w karcie :( to dość kłopotliwe w niektórych sytuacjach ... A więc teraz prośba-czy ktoś może mi polecić jakąś tanią dżwiękówke (powiecmy max 400 zł....) która będzie posiadać komunikacje w dwie strony spdif?? nalepiej ,jeśli będzie posiadać tylko te złącza-z innych nie będe kożystał,więc po co przepłacać:] ...
sb audigy
sb audigy
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)
......Stałem się szczęsliwym posiadaczem mini dysku :] ale,dręczy mnie pewien problem,aby coś zgrać,lub wgrać do tego urządzenia poprzez złącze cyfrowe musze udawać się do studia oddalonego od domu o 4 km ,ponieważ w domu nie mam wejś ani wyjść cyfrowych w karcie :( to dość kłopotliwe w niektórych sytuacjach ... A więc teraz prośba-czy ktoś może mi polecić jakąś tanią dżwiękówke (powiecmy max 400 zł....) która będzie posiadać komunikacje w dwie strony spdif?? nalepiej ,jeśli będzie posiadać tylko te złącza-z innych nie będe kożystał,więc po co przepłacać:] ...
sb audigy...
Soundblasterowe wejścia cyfrowe chodzą w 48KHz a minidysk ma 44.1KHz.
Czy będą ze sobą współpracować (poprawnie)?
KP
sb audigy...
KP
.........Stałem się szczęsliwym posiadaczem mini dysku :] ale,dręczy mnie pewien problem,aby coś zgrać,lub wgrać do tego urządzenia poprzez złącze cyfrowe musze udawać się do studia oddalonego od domu o 4 km ,ponieważ w domu nie mam wejś ani wyjść cyfrowych w karcie :( to dość kłopotliwe w niektórych sytuacjach ... A więc teraz prośba-czy ktoś może mi polecić jakąś tanią dżwiękówke (powiecmy max 400 zł....) która będzie posiadać komunikacje w dwie strony spdif?? nalepiej ,jeśli będzie posiadać tylko te złącza-z innych nie będe kożystał,więc po co przepłacać:] ...
sb audigy...
KP
...
Rozejrzyj się za jakąś kartą na chipie C-media. Jeśli posiadasz komputer z płytą MSI i zintegrowanym AC '97 to duźa szansa, źe musisz sobie skombinować tylko modół z z wejściami i wyjściami.
sb audigy...
KP
...
Rozejrzyj się za jakąś kartą na chipie C-media. Jeśli posiadasz komputer z płytą MSI i zintegrowanym AC '97 to duźa szansa, źe musisz sobie skombinować tylko modół z z wejściami i wyjściami.
hmm ten Zoltrix to dość ciekawa propozycja...75 zł wg polskieog dystrybutora...ale nie moge jej znależć w żadnym sklepie internetowym,w lokalnym sklepie komputerowym powiedziano mi ,iż nie mają możliwość sprowadzenia tego akurat modelu,bo "dystrybutor nie posiada tego produktu na magazynie"(!) czy ktoś mi może wyjaśnić co się dzieje z tą kartą??
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
Może poszukaj na Allegro. Chyba ostatnio widziałem tam taką kartę za niewielkie pieniądze.
A po sklepach nie ma co chodzić. Moje doświadczenie jest takie, że jak czegoś nie mają, to i tak nie sprowadzą, bo im się nie chce i nie opłaca sprowadzać np. 1 karty. Smutna polska rzeczywistość.