Wasza ocena zespołu
Wmajowym eis w dziale przyślij nam swoje demo ukazało się nagranie zespołu bedu chciał bym poznać wasze zdanie na temat muzyki i technicznego zrealizowania jej. dzieki

www.homstudio.com.pl
Re: Wasza ocena zespołu
Mnie się podobało zdjęcie
) Bardzo.

przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
hehe, po tym co spiker powiedzial, otwarlem eis...
fote to macie boska
jak sie nazywa kawalek, bo sciezka nr4 malo mi mowi, poniewaz kawalki sa jakos inaczej ponazywane, a w winnampie roznie mozna otworzyc...
fote to macie boska

jak sie nazywa kawalek, bo sciezka nr4 malo mi mowi, poniewaz kawalki sa jakos inaczej ponazywane, a w winnampie roznie mozna otworzyc...
ponadto podobał mi się swego rodzaju "luzik" i dystans do granej muzyki. W takich przypadkach zwyczajnie widzę, że muzykom naprawdę podoba się własna muzyka i mają niej niezłą frajdę. W odróżenieniu od innych, cięższych demo-kawałków, gdzie czuję że muzycy pozują i wcale im ta muzyka nie leży. Odnosze wrażenie, że ktoś (lub coś) każe im tak grać, a gdyby oni sami o tym decydowali to graliby coś zupełnie innego.
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
...przesadzasz troche, watpie, aby ktos robil muzyke ktorej nie lubi.
nic na sile... jesli juz, to robia to by zapelnic czas (na przyklad grajac w jakiejs kapeli-tylko po to, by pograc)
nic na sile... jesli juz, to robia to by zapelnic czas (na przyklad grajac w jakiejs kapeli-tylko po to, by pograc)
to prawie na to samo wychodzi. I tak jest to np. gitarzysta, który "musi" wkomponowac" sie w zastany pejzaż. Jego Koledzy (albo częściej jeden - Lider), narzucają formę i treść, a ponieważ wszyscy mają stosowny "heavy" image, więc nie wypada odstawać (nawet wyglądem).
Psychika ludzka jest kręta. Nie mówię że to źle, nie piętnuję też takiej artystycznej mimikry - już lepiej że ten gitarzysta gra trash, choć go nie lubi, niżby miał w ogóle nie grać. W mneijszych miastach często tak jest. Lepsza taka kapela niż żadna. Ale to że ludzie grają nie to co lubią - to ja to czuję. Ty najwyżej możesz mi nie wierzyć
Psychika ludzka jest kręta. Nie mówię że to źle, nie piętnuję też takiej artystycznej mimikry - już lepiej że ten gitarzysta gra trash, choć go nie lubi, niżby miał w ogóle nie grać. W mneijszych miastach często tak jest. Lepsza taka kapela niż żadna. Ale to że ludzie grają nie to co lubią - to ja to czuję. Ty najwyżej możesz mi nie wierzyć

dzieki za odpisy foto przerobił nasz bebnież. materiał na eis pochodzi sprzed 2 lat. obecnie nagrywamy nowy materiał na którym mam nadzieje nie zrobimy tylu błędów co na starym demo. jeżeli ktoś by chciał posłuchać całej płytki (18 utworów) to piszcie na homestudio@interia.pl .
cena płytki 6 zł + wysyłka. pozdrowki.
cena płytki 6 zł + wysyłka. pozdrowki.

www.homstudio.com.pl