Hej
Mam możliwość kupienia używanego KORGa n 364 za 2400 PLN ( 1,5 roku ) Mam pytanie : czy to się opłaca i jeśli możecie napisać coś dobrego ( lub coś złego ;) na temat tego instrumentu to tez byłbym wdzięczny
pzdr
Maciek
Korg N364
-
Re: Korg N364
To trochę szumi.W studiu to przeszkasza,natomiast na scenie ujdzie.Brzmi jak Korg-czyli najlepiej w trybie Combi.Pomyśl o Yamaha EX7.Ma większe mozliwości kilka syntez w sobie a cena moze trochę wyższa(widzialem juz za 2.900pln)
Gram rozne gatunki muzyczne.Lubie dobra muze.Pozdrawiam wszystkich o podobnych upodobaniach
- mr-hammond
Re: Korg N364
...To trochę szumi.W studiu to przeszkasza,natomiast na scenie ujdzie.Brzmi jak Korg-czyli najlepiej w trybie Combi.Pomyśl o Yamaha EX7.Ma większe mozliwości kilka syntez w sobie a cena moze trochę wyższa(widzialem juz za 2.900pln)...
Nie kupuj!!!!!!
Kumpel go ma .ale jego egzemplaz strasznie szumi ,moze to wina fabryczna --nie wiem .Jesli chcesz go uzywac jako odtwarzacza smf to polecam yamahe .
Korg niestety bez procesora fx nie brzmi dobrze , a jak wiadmomo w multi ( czyli seq) sa dwa dostepne na całe 16 kanalów wiec jesli bedziesz chciał zastosowac barwe "kosmiczną" ktorej podtsawa jest delay , to sie ździwisz:(.
Odradzam ten model ( chociaz miałem korga x5 :) i byłem zadowolony ).
Pozdrawiam
PAWEŁ
Nie kupuj!!!!!!
Kumpel go ma .ale jego egzemplaz strasznie szumi ,moze to wina fabryczna --nie wiem .Jesli chcesz go uzywac jako odtwarzacza smf to polecam yamahe .
Korg niestety bez procesora fx nie brzmi dobrze , a jak wiadmomo w multi ( czyli seq) sa dwa dostepne na całe 16 kanalów wiec jesli bedziesz chciał zastosowac barwe "kosmiczną" ktorej podtsawa jest delay , to sie ździwisz:(.
Odradzam ten model ( chociaz miałem korga x5 :) i byłem zadowolony ).
Pozdrawiam
PAWEŁ