Monitor LCD - jaki ?
Długie godziny przed komputerem źle wpływają na oczy i dlatego interesuje mnie monitor LCD 17”. Co możecie mi zaproponować? Zastanawiam się nad monitorem Samsung 17” LCD 172V.
gadu-gadu 4021735
Re: Monitor LCD - jaki ?
Hardi ja mam LCD LG 17' symbolu nie pamiętam ale jest OK i ma niezły stosunek cena/jakość. Widziałem w ofercie Philipsa monit 17 cali o bardzo dobrych parametrach i niezłej cenie (ok 1800 pln)
P.S. Zadko się zdarza aby Hardi zadawał pytania- najczęściej udziela mądrych odpowiedzi :) Więc Mu pomóżmy tym razem my
P.S. Zadko się zdarza aby Hardi zadawał pytania- najczęściej udziela mądrych odpowiedzi :) Więc Mu pomóżmy tym razem my

Mediony sa tanie ok 1200 zeta kosztuje 17".mam i nie narzekam
Troche lubie sobie pomuzykować, ponagrywać, posłuchać tego co nagrałem, czyli krótko mówiąc, lubię obszary muzyczne.
...
Nie ,nie Hardi tylko zadaje pytania o piece ostatnio, a teraz LCD!! No ja bym proponował choć to wydatek niemały Dell'a bardzo fajne monitory. Nie kupuj żadnego Belinea i jesli nie chcesz grać w Quake'a ani CMR3
no to jakiś Samsung powinien wystarczyć o dłuższym czasie reakcji. Tylko zobacz jaki ma kontrast i jasność bo niektóre są ciemne jak diabli.

Nie ,nie Hardi tylko zadaje pytania o piece ostatnio, a teraz LCD!! No ja bym proponował choć to wydatek niemały Dell'a bardzo fajne monitory. Nie kupuj żadnego Belinea i jesli nie chcesz grać w Quake'a ani CMR3

Nie ma co
daje ci pare adresow www gdzie kupisz monitor w miare tanio a wysylaja po calej polsce www.simmtech.pl www.intratel.pl tylko nie pamietam a nie chce sie mnie sprawdzac czy com.pl czy samo pl
Muzyk, początkujący realizator (HOME RECORDING)
Co możecie mi zaproponować? Zastanawiam się nad monitorem Samsung 17” LCD 172V....
www.monitor.pl - tam znajdziesz opisy, testy, parametry.
hubi
www.monitor.pl - tam znajdziesz opisy, testy, parametry.
hubi

Przecież on w kółko zadaje pytania.

Arek - Radzyń Podlaski
Przede wszystkim ustalmy ile chcesz za ten monitor położyć?
Jednocześnie popieram decyzję. Różnica jest kolosalna.
Jednocześnie popieram decyzję. Różnica jest kolosalna.
W pracy przesiadłem się z 21" superostrego Trinitrona na 18,5" przeciętnego NECa i jestem bardzo zadowolony. Pomimo pozornego zmniejszenia powierzchni obraz jest idealnie ostry i kontrastowy, mogę się wpatrywać cały dzień bez zmęczenia. Napisałem pozornego, bo jednak przekątną paneli mierzy się trochę inaczej niż CRT i wypada o 1" na korzyść LCD. Ale nawet mniejszy ekran nie jest problemem ze względu na jakość obrazu. Komfort czytania z takiego ekranu jest porównywalny z komfortem czytania gazety.
ja mam 15 " samsunga 151s i bardzo go sobie chwalę ( koledzy również)

mam 28 lat i zamiłowanie do syntezatorów i komputerów, narazie to zabawa ale mam nadzieję że to sie kiedyś zmieni