Jak zmienić lewy głośnik na prawy?
chodzi mi o to że jeden głośnik ma potencjometr i chciałem go mieć po prawej stronie biórka (obok łóżka, ekh, nieważne :D) Niestety jest to lewy głośnik (nie mylić z członek***m :D), jak zmienić żeby był prawym ? (nie mylić ze sprawiedliwym hehe)
Dzięki za odpowiedzi
Dzięki za odpowiedzi
Re: Jak zmienić lewy głośnik na prawy?
A jaką masz kartę ? Niektóre ( np Creative ) mają zamianę stereo.
mam sb pci 128, ale nie znalazłem takiej funkcji, chyba że źle szukałem :P
Lutownica w łapke, trochę kabla, cierpliwości i zrobione

Nie ma co
Hmm. Ja mam nieoryginalne sterowniki, już nie pamietam czy w oryginalnych jest taka opcja.
jezeli te głośniki mają wejście w formir złącza cinch to wkładasz wtyczki odwrotnie (prawa w lewe gniazdo a lewa w prawe)
jażeli kabelek jest na slałe podłąączony do głośnika to przelutowujesz wtyczkę zamieniając lewy z prawym
jażeli kabelek jest na slałe podłąączony do głośnika to przelutowujesz wtyczkę zamieniając lewy z prawym
sorki, ale interesuje mnie wyłącznie metoda software'owa. Czy jest taka?
ps. sterowniki ściągnąłem ze stronki CreativeLabs, czy to znaczy że nie są oryginalne??
ps. sterowniki ściągnąłem ze stronki CreativeLabs, czy to znaczy że nie są oryginalne??
ja nie wiem gdzie ten problem, jak chce zamienic głosniki, to lewy stawaim z prawej strony i na odwrot

Chyba najlepszym dla Ciebie rozwiązaniem będzie przelotka musisz kupić wtyczkę i gniazdko mały jack i kawałeczek kabla. Polutować "na krzyż" i gotowe. Możesz poprosić kogoś jak się boisz lutownicy.
interesuje mnie TYLKO rozwiązanie softwerowe, czy jest jakiś sposób???????