Boss GT6, ustawienia
Uzywam GT-6 bossa miedzy nami mowiac rewelacja) chetnie sie wymienie spostrzezeniami co do ustawiem tego efektu np mam calkiem spora kolekcje super przesterow ale moze ktos ma pomusl na lepsze albo nr czyste gitary mam tych brzmien duzo swoich ale zawsze chetnie spotrzezeniami sie wymienie

Muzyk, początkujący realizator (HOME RECORDING)
Re: Boss GT6, ustawienia
...Uzywam GT-6 bossa miedzy nami mowiac rewelacja) chetnie sie wymienie spostrzezeniami co do ustawiem tego efektu np mam calkiem spora kolekcje super przesterow ale moze ktos ma pomusl na lepsze albo nr czyste gitary mam tych brzmien duzo swoich ale zawsze chetnie spotrzezeniami sie wymienie
...
Witam. tez sie bawie Bossem gt6. Mam go od niedawna i sam sie borykam z ustawieniami jego.Troszke zaduzo pierdulek posiada a ustawienia fabryczne sa do kitu. zaczolem wiec od wylaczenia wszystkiego i zaczolem sie bawic na sam poczatek samym PREAMPem...

Witam. tez sie bawie Bossem gt6. Mam go od niedawna i sam sie borykam z ustawieniami jego.Troszke zaduzo pierdulek posiada a ustawienia fabryczne sa do kitu. zaczolem wiec od wylaczenia wszystkiego i zaczolem sie bawic na sam poczatek samym PREAMPem...
odpisuje w sprawie kopiowania nie mowie ze chcem gotowe brzmionka tylko moze ktos ma fajne spostrzezenia co do jakis funcji w gt-6 a jest ich wiele.
Muzyk, początkujący realizator (HOME RECORDING)
chyba najlepszą funkcją GT-6 jest to że można w specjalną petlę wpiąć dowolną kostkę lub preamp i ustawić ją w dowolnym miejscu łańcucha.
Ciekawym zastosowaniem jest też wpięcie preampu pieca w ww. pętlę.
Ciekawym zastosowaniem jest też wpięcie preampu pieca w ww. pętlę.
Warszawa - 'home' studio
Bawie sie troche tym sprzetem. Moze ktos jakies fajne brzmionka Nie moge ustawic brzmien typu ala Satriani .Moze ktos mi pomoze?Dzieki
Witam.
Mam problem z brzmieniem gitary poprzez procesor BOSS GT-6 z Peavey Pro112. Jak ustawiać swoje własne brzemienia na procesorze, czy tylko możliwe jest modyfikowanie gotowych brzmień?
Jeśli znacie jakieś dobre strony o sprzęcie itp. to proszę o linki
Mam problem z brzmieniem gitary poprzez procesor BOSS GT-6 z Peavey Pro112. Jak ustawiać swoje własne brzemienia na procesorze, czy tylko możliwe jest modyfikowanie gotowych brzmień?
Jeśli znacie jakieś dobre strony o sprzęcie itp. to proszę o linki