KURZWEIL K2500XS v.2.80 - jak zainstalować nowszy system i brzmienia?
Witam serdecznie, mam poważny problem, ponieważ zakupiony Kurzweil k2500xs nie ma wielu brzmień np. Pianin i ma system 2.80. Nie posiadam do niego instrukcji i niestety nie znam na tyle dobrze angielskiego, żebym mógł sobie poradzić ze stroną Kurzweil. W tym czasu zakupiłem sobie kilka dyskietek i stacje dyskietek usb do laptopa bo wiem, ze to jest niezbędne. Czy mógłby ktoś opisać mi w jaki sposób mogę zaktualizować system i wgrać resztę brzmień ? Co muszę pobrać i co itd. Bardzo proszę o pomoc... Dawid
Uwielbiam estradę i studio...
Re: KURZWEIL K2500XS v.2.80 - jak zainstalować nowszy system i brzmienia?
...Witam serdecznie, mam poważny problem, ponieważ zakupiony Kurzweil k2500xs nie ma wielu brzmień np. Pianin i ma system 2.80. Nie posiadam do niego instrukcji i niestety nie znam na tyle dobrze angielskiego, żebym mógł sobie poradzić ze stroną Kurzweil. W tym czasu zakupiłem sobie kilka dyskietek i stacje dyskietek usb do laptopa bo wiem, ze to jest niezbędne. Czy mógłby ktoś opisać mi w jaki sposób mogę zaktualizować system i wgrać resztę brzmień ? Co muszę pobrać i co itd. Bardzo proszę o pomoc... Dawid …
- Jaką dokładnie wersję instrumentu posiadasz? (czy jest tam KDFX? zainstalowane jakieś dodatkowe kości ROM?)
- Czy pokładowa stacja dyskietek jest sprawna?
- Jaką dokładnie wersję instrumentu posiadasz? (czy jest tam KDFX? zainstalowane jakieś dodatkowe kości ROM?)
- Czy pokładowa stacja dyskietek jest sprawna?