witam.mam taki problemik.w cubase5 po wcisnieciuF2 nie pokazuje mi na pasku poziomu wejsciowego np.nagrywanego mikrofonu.pewnie przestawilem cos nie tak.z gory dzieki za pomoc
cubase input meter
Re: cubase input meter
...
witam.mam taki problemik.w cubase5 po wcisnieciuF2 nie pokazuje mi na pasku poziomu wejsciowego np.nagrywanego mikrofonu.pewnie przestawilem cos nie tak.z gory dzieki za pomoc...
F4 -> VST connections + ewentualnie uaktywnienie wejścia karty na dedykowanym oprogramowaniu producenta
...
...
witam.mam taki problemik.w cubase5 po wcisnieciuF2 nie pokazuje mi na pasku poziomu wejsciowego np.nagrywanego mikrofonu.pewnie przestawilem cos nie tak.z gory dzieki za pomoc...
F4 -> VST connections + ewentualnie uaktywnienie wejścia karty na dedykowanym oprogramowaniu producenta
.a mozna troszke jasniej???/..
F2, prawoklik na panelu, zaptaszyć "audio activity"
Ewentualnie jeszcze jak masz więcej niż jedno wejście pod F4, sprawdź czy oczekiwane jest default'owe (taki czerowny głośniczek przy nazwie inputu).
...
Ewentualnie jeszcze jak masz więcej niż jedno wejście pod F4, sprawdź czy oczekiwane jest default'owe (taki czerowny głośniczek przy nazwie inputu)....
dzieki opanowane.pozdrwiam