Wyj. DIRECT OUT po tłumiku?
Witam
Zauwazylem ze w mojej konsolecie Behringer MX8000A wyjscia direct sa po tlumiku czy to jest mozliwe??
Jakis blad?? A moze sie przelacza wewnatrz konsoli???
Michał
Re: Wyj. DIRECT OUT po tłumiku?
Nie blad. Eurodeski 8000 i 9000 Behringera maja wyjscia direct po tlumiku (po korektorze i wysylkach aux'ow).
...Nie blad. Eurodeski 8000 i 9000 Behringera maja wyjscia direct po tlumiku (po korektorze i wysylkach aux'ow)....
Ach kurde!!!! Ja tu przyzwyczajony do soundcrafta mysle sobie ze cos jest do przelaczenia. Zagladam w instruction a tam cicho . No coz. Jak tak ma to tak ma.
Dzieki bardzo
Pozdrawiam
Michał
Ach kurde!!!! Ja tu przyzwyczajony do soundcrafta mysle sobie ze cos jest do przelaczenia. Zagladam w instruction a tam cicho . No coz. Jak tak ma to tak ma.
Dzieki bardzo
Pozdrawiam
Michał
na stronie 55 instrukcji do mx9000 (wersja angielska) jest schemat jednego toru i widać tam wszystko wyraźnie (także modyfikacje auksów i mixu b )
wraz ze stroną 56 (reszta schematów blokowych) strona ta jest warta tyle co wszystkie pozostałe razem (pomojając te z danymi technicznymi)
wraz ze stroną 56 (reszta schematów blokowych) strona ta jest warta tyle co wszystkie pozostałe razem (pomojając te z danymi technicznymi)