Roland BK5

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
pyza
Roland BK5

Post autor: pyza » sobota 24 mar 2012, 21:23

Mam Takie pytanie...Czy w tym instrumencie można odtwarzać mp3 z katalogu nr.1 i jednocześnie przeszukiwać inne katalogi z mp3 nie przerywając odtwarzania ?
cubase 4 komplete 5 powercore fw samplelord extreme sample conwerter

krystian465

Re: Roland BK5

Post autor: krystian465 » wtorek 27 mar 2012, 10:30

...Mam Takie pytanie...Czy w tym instrumencie można odtwarzać mp3 z katalogu nr.1 i jednocześnie przeszukiwać inne katalogi z mp3 nie przerywając odtwarzania ?...

tak można. Puszczasz mp3 i jednocześnie możesz grzebać szukając innej...

Wand

Post autor: Wand » piątek 03 sie 2012, 23:26

Witam, zastanawiam się nad jakimś samograjem na imprezki i jako ,że mam sentyment do rolków to biorę pod uwagę ten klawisz lub moduł bk-7m. Mam dylemat i może ktoś bardziej zorientowany wypowie się na ten temat, który sprzęcik lepszy.. ? Chyba jest w nich ten sam silnik brzmieniowy ale te same przetworniki ? Jak wypadają na nagłośnieniu ? Różnica w cenie musi z czegoś wynikać w końcu.. tymbardziej ,że moduł nie posiada klawiatury ,głośników a także ma mniej programów niż BK-5..

Wand

Post autor: Wand » niedziela 05 sie 2012, 14:14

...Witam, zastanawiam się nad jakimś samograjem na imprezki i jako ,że mam sentyment do rolków to biorę pod uwagę ten klawisz lub moduł bk-7m. Mam dylemat i może ktoś bardziej zorientowany wypowie się na ten temat, który sprzęcik lepszy.. ? Chyba jest w nich ten sam silnik brzmieniowy ale te same przetworniki ? Jak wypadają na nagłośnieniu ? Różnica w cenie musi z czegoś wynikać w końcu.. tymbardziej ,że moduł nie posiada klawiatury ,głośników a także ma mniej programów niż BK-5.. ...

testował to ktoś ?

Awatar użytkownika
remimusic
Kontakt:

Post autor: remimusic » niedziela 05 sie 2012, 16:45

Zerknij do ostatniego numeru Estrady i Studio (08.2012 r.). Tam zamieszczony jest test BK-5. Są również odniesienia do konkurencyjnych keyboardów. Na dołączonej (do gazety) płycie DVD, możesz posłuchać kilkadziesiąt plików demo tego instrumentu - są to autorskie demówki, a nie fabryczne.

_ REMI_

Korg KRONOS, Korg OASYS, Korg M3, Yamaha Motif XS, Access Virus TI

Awatar użytkownika
kocuros

Post autor: kocuros » niedziela 07 lip 2013, 13:48

Potrzebuję do szkoły sprytny i budżetowy keyboard...Myślałem właśnie o Bk-5... Mam pytanie...Czym się różnią modele Bk-5 i Bk-3?
Jestem nauczycielem muzyki

ODPOWIEDZ