FL 9 - problem z projektem

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Kamykx
Kontakt:
FL 9 - problem z projektem

Post autor: Kamykx » środa 11 sty 2012, 18:13

Witam. W programie FL Studio 9 mam pewien projekt, ale mam problem z jego otworzenie. Chodzi o to, że gdy chcę go włączyć, pokazuje mi usunięte sample, a potem program odrazu ma BRAK ODPOWIEDZI. Sampli nie mam jak odzyskać ale czy jest jakiś sposób żeby ten projekt otworzyć?

Awatar użytkownika
AkselPL

Re: FL 9 - problem z projektem

Post autor: AkselPL » środa 11 sty 2012, 19:57

...
Witam. W programie FL Studio 9 mam pewien projekt, ale mam problem z jego otworzenie. Chodzi o to, że gdy chcę go włączyć, pokazuje mi usunięte sample, a potem program odrazu ma BRAK ODPOWIEDZI. Sampli nie mam jak odzyskać ale czy jest jakiś sposób żeby ten projekt otworzyć?...

Może być problem z kodekami w Twoim systemie. Jaką masz domyślną roździelczość dźwięku w programie ?

Koniecznie zaktualizuj do najnowszej wersji, aktualizacja jest darmowa

[addsig]
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio

Awatar użytkownika
malichos

Post autor: malichos » czwartek 12 sty 2012, 12:15

...
Witam. W programie FL Studio 9 mam pewien projekt, ale mam problem z jego otworzenie. Chodzi o to, że gdy chcę go włączyć, pokazuje mi usunięte sample, a potem program odrazu ma BRAK ODPOWIEDZI. Sampli nie mam jak odzyskać ale czy jest jakiś sposób żeby ten projekt otworzyć?...

FL powinien otworzyć projekt nawet jeśli nie ma sampli tam, gdzie być powinny (oczywiście program informuje o tym, że brakuje mu sampli). Jeśli zawiesza się podczas otwierania tego projektu, to wydaje mi się, że problem leży gdzie indziej. Ja próbował bym otwierać ten projekt w innej wersji FL (wyższej, oczywiście). Pobierz "10tkę" i tam sprobój otworzyć ten projekt.

Jest jeszcze inna możliwość - możesz przywrócić ustawienia fabryczne FL, a potem spróbować otworzyć projekt.

Awatar użytkownika
malichos

Post autor: malichos » czwartek 12 sty 2012, 12:18

...
...

Jest jeszcze inna możliwość - możesz przywrócić ustawienia fabryczne FL, a potem spróbować otworzyć projekt.
...

Chodziło oczywiście o ustawienia domyślne programu FL Studio, a nie fabryczne.

Kamykx
Kontakt:

Post autor: Kamykx » piątek 13 sty 2012, 17:22

Wiem, ze FL a nie fabryczne, bo przy fabrycznych i tak bym za wiele stracił. Dobra spróbuję odpalić w fabrycznych a potem najwyżej w "DZIESIĄTCE". Dam znać potem.

ODPOWIEDZ