FMR AUDIO RNP 8380 - powalający?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
RX
FMR AUDIO RNP 8380 - powalający?

Post autor: RX » piątek 15 lip 2011, 20:08

POWALAJĄCY - Takie właśnie określenie pojawia się w teście tego sprzętu na e-muzyk.pl. Test jest jak zawsze świetnie przygotowany ale nie da się przejść obok takiego SŁOWA bez komentarza.

Jako że jestem szczęśliwym posiadaczem GAP PRE-73, do którego odnośi się test - mocno zaintrygowało mnie to stwierdzenie.

Zamierzam kupić kolejne 3 preampy i czy w związku z tym usłyszę poparcie tej tezy od innych użytkowników? Chętnie kupiłbym jeszcze jednego GAPA i do tego właśnie dwukanałowca 8380

Może znajdą się jakieś szczególnie ekscytujące wypowiedzi w konkretnych zastosowaniach [stopa, OH, voc itp. itd.]

A tak przy okazji czy ta ekscytacja i odwaga stwierdzeń naprawdę jest potwiredzeniem teg,o że budżetowe klocki z powodzeniem "wpraszają się" do szaf rackowych w profesjonalnych studiach?

RX

Re: FMR AUDIO RNP 8380 - powalający?

Post autor: RX » poniedziałek 18 lip 2011, 11:05

Ziemia do Forum...Ziemia do Forum...jak mnie słyszysz? Nikt nie ma tego preampu?

Paweł

Post autor: Paweł » środa 20 lip 2011, 14:30

Mów co chcesz, ale mnie on gdy słuchałem tych próbek nie powalił.

Awatar użytkownika
MUSICTOOLZ

Post autor: MUSICTOOLZ » środa 20 lip 2011, 16:04

Cześć,

skontaktuj się proszę z nami, chyba najlepszym rozwiązaniem jest sprawdzenie przedwzmacniacza samemu. Z ogromną przyjemnością wypożyczymy Ci go do testu, oczywiście bezpłatnie i bez kaucji.

Dziękuję i pozdrawiam,

Konrad

[addsig]
konrad@musictoolz.pl

www.musictoolz.pl

ODPOWIEDZ