Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum. Zakupiłem sobie w tym miesiącu karte EMU 0204 USB, dołączona do niego zostala plyta CD ze wszystkimi sterownikami. Problem tkwi w tym, że wszystko pięknie, ładnie się instaluje. Karta niby chodzi bez szwanku (Odtwarzanie), lecz gdy wchodzę w Acid Sony Pro 7 lub inny rejestrator, na którym nagrywam wokale i ustawiam w preferencjach kartę ASIO EMU 0204 USB. To problem jest taki, że przy nagrywaniu dość często w trakcie rejestracji przestaje nagrywać i nagrywa buczenie, którego nie słysze w słuchawkach przy opcji direct monitoring (dopiero przy odsłuchu słyszę i widzę, że w połowie wokal przestało nagrywać, czy został zapisany szum). Często tak mam, że przy przeskakiwaniu miedzy windowsowskimi okienkami, słyszę w słuchawkach wyłączanie i włączanie opcji direct monitoring gdy daję odsłuch. Robilem nie jeden format i nawet z xp przerzucilem sie na tzw siódemke, nic to nie pomogło. Dodam linka z obrazem przedstawianego problemu: fotosik.pl/pokaz_obrazek/a036adc6bf421d79.html Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam