Darmowy analizator harmonicznych

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
Awatar użytkownika
Słavomirus
Darmowy analizator harmonicznych

Post autor: Słavomirus » sobota 26 lut 2011, 10:54

Fre(a)koskope firmy smarteletronix często się wiesza... Może ktoś poleci mi jakiś alternatywny dobry i dokładny analizator harmonicznych?

Janusz_M

Re: Darmowy analizator harmonicznych

Post autor: Janusz_M » sobota 26 lut 2011, 14:02

...
Fre(a)koskope firmy smarteletronix często się wiesza... Może ktoś poleci mi jakiś alternatywny dobry i dokładny analizator harmonicznych?...

Roger Nichols Inspector, Blue Cat FreqAnalyst, Voxengo Span.

Pozdrawiam
Janusz

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Post autor: JoachimK » sobota 26 lut 2011, 17:58

...
Fre(a)koskope firmy smarteletronix często się wiesza... Może ktoś poleci mi jakiś alternatywny dobry i dokładny analizator harmonicznych?...

Przy okazji - chodzi o analizator widma, pokazujący harmoniczne, to nie to samo co analizator harmonicznych (co najwyżej analizę można sobie zrobić samemu na podstawie wskazań widma).

Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Post autor: Groover » piątek 20 maja 2011, 15:33

...

Darek Polubiec - świetny realizator i producent muzyczny - napisał dla nas fajne opracowanie: porównanie czterech darmowych analizatorów widma: Mdsp Smartelectronix Freakoscope, Blue Cat Audio Free FreqAnalyst, Roger Nicolson Inspector i Voxengo SPAN. Polecam lekturę

Pozdro

Groover

[addsig]
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

ODPOWIEDZ