Fre(a)koskope firmy smarteletronix często się wiesza... Może ktoś poleci mi jakiś alternatywny dobry i dokładny analizator harmonicznych?
Darmowy analizator harmonicznych
Re: Darmowy analizator harmonicznych
...
Fre(a)koskope firmy smarteletronix często się wiesza... Może ktoś poleci mi jakiś alternatywny dobry i dokładny analizator harmonicznych?...
Roger Nichols Inspector, Blue Cat FreqAnalyst, Voxengo Span.
Pozdrawiam
Janusz
...
Fre(a)koskope firmy smarteletronix często się wiesza... Może ktoś poleci mi jakiś alternatywny dobry i dokładny analizator harmonicznych?...
Przy okazji - chodzi o analizator widma, pokazujący harmoniczne, to nie to samo co analizator harmonicznych (co najwyżej analizę można sobie zrobić samemu na podstawie wskazań widma).
...
Darek Polubiec - świetny realizator i producent muzyczny - napisał dla nas fajne opracowanie: porównanie czterech darmowych analizatorów widma: Mdsp Smartelectronix Freakoscope, Blue Cat Audio Free FreqAnalyst, Roger Nicolson Inspector i Voxengo SPAN. Polecam lekturę
Pozdro
Groover
[addsig]
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl