Witam, mam pytanko odnośnie tego sprzętu a dokładniej o funkcję rejestratora: można rejestrowac 2 ślady jednocześnie, czy zarejestrowane wavy można przenieść na pozostałe tracki w urządzeniu tak aby zwolnić 1 i 2 do ponownej rejestracji? Czy może urządzenie zarejestruje sygnał na każdym z wejść, np. 4 i 5? Albo: czy na kartę SD można przerzucić z kompa kilka wavów i przypisać je poszczególnym ścieżkom? Chodzi mi o to, czy ta maszynka może służyć jako odtwarzacz wielośladowy. I jeszcze jedno: czy za pomoca midi można samym urządzeniem sterować sekwencerem w dawie?
Sonar V-Studio 100
Kompozytor, aranżer, pianista.
Re: Sonar V-Studio 100
można rejestrowac 2 ślady jednocześnie
========
tak, ale pamietajmy, że rejestracji podlega sygnal z sumy miksera
czy zarejestrowane wavy można przenieść na pozostałe tracki w urządzeniu tak aby zwolnić 1 i 2 do ponownej rejestracji?
========
nie
Czy może urządzenie zarejestruje sygnał na każdym z wejść, np. 4 i 5?
========
tak, bo rejestruje sygnał z sumy mksera
Albo: czy na kartę SD można przerzucić z kompa kilka wavów i przypisać je poszczególnym ścieżkom?
========
nie
Chodzi mi o to, czy ta maszynka może służyć jako odtwarzacz wielośladowy.
========
nie
I jeszcze jedno: czy za pomoca midi można samym urządzeniem sterować sekwencerem w dawie?...
========
tak
pozdrowienia
========
tak, ale pamietajmy, że rejestracji podlega sygnal z sumy miksera
czy zarejestrowane wavy można przenieść na pozostałe tracki w urządzeniu tak aby zwolnić 1 i 2 do ponownej rejestracji?
========
nie
Czy może urządzenie zarejestruje sygnał na każdym z wejść, np. 4 i 5?
========
tak, bo rejestruje sygnał z sumy mksera
Albo: czy na kartę SD można przerzucić z kompa kilka wavów i przypisać je poszczególnym ścieżkom?
========
nie
Chodzi mi o to, czy ta maszynka może służyć jako odtwarzacz wielośladowy.
========
nie
I jeszcze jedno: czy za pomoca midi można samym urządzeniem sterować sekwencerem w dawie?...
========
tak
pozdrowienia
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...