EiS (12.2009) i FutureMusic (November 2009)
- panduberman
nie wiem czy ktoś też to zauważył.dziś kupiłem jak zwykle spóźnione w PL FutureMusic i tak :
okładka - EiS - Odkryj w sobie wokalistę
okładka FM - Release your inner singer
fotki podobne
dalej we wspomnianym na okładce artykule , te same fotki, ta same opisy tego samego (np pluginów) taki sam tutorial melodyne...
poza tym artykułem to w zasadzie nie ma o tym samym.
o co chodzi? to jakaś taka kooperacja?
pozdrawiam
SH-101, Polysix, Juno-106, Bohm, Yamaha CS-5, Nord Electro, Korg M3, Rhodes MK2, Korg R3, komputer, monitory, preampy, szafka, fotel, kubek, popielniczka ;-)
Re: EiS (12.2009) i FutureMusic (November 2009)
...Witam wszystkich
nie wiem czy ktoś też to zauważył.dziś kupiłem jak zwykle spóźnione w PL FutureMusic i tak :
okładka - EiS - Odkryj w sobie wokalistę
okładka FM - Release your inner singer
fotki podobne
dalej we wspomnianym na okładce artykule , te same fotki, ta same opisy tego samego (np pluginów) taki sam tutorial melodyne...
poza tym artykułem to w zasadzie nie ma o tym samym.
pozdrawiam...
Ostatni numer EiS wogóle jest taki a'la Future Music (przy testach sprzetów tabelka z zamiennikami innych producentów, etc), ale nie będę marudził bo to i tak nic nie zmieni :)
Nie czytasz uważnie.
Była o tym informacja na łamach.
To chyba dobrze, wszak co niektóre matoł., userzy sami o to się prosili. Na forum łatwo ich wyłuskać.
Co do FM -> EiS to, po prostu, wystarczylo przeczytać drukowaną EiS (gdzie jest napisane wręcz do bólu o co biega).
Jak mam być szczery to znacznie wolę naszych, rodzimych redaktorów od tego audiomidimacdonaldcostam. Bo do tego się ostatnio to pismo sprowadza

[addsig]
[addsig]
A to polskie wydanie Future Music jeszcze wychodzi czy juz splajtowało?
Pisząc grzecznie: nie wychodzi.
[addsig]

Bez wątpienia warte poczytania są wywiady. Cała reszta, szczególnie warsztaty, jest merytorycznie mocno problematyczna. Uważam, iż nasi (polscy) redaktorzy robią to znaaacznie lepiej. Tyle, że nie za pomacą obrazków a słowa pisanego, którego (okazuje się) ciężko pojąć współczesnym nieukom

I tyle odemnie w temacie.
[addsig]
Też się łapię na tym że czytam tylko wywiady z prenumeraty Eis