autor: Szofer » sobota 21 lis 2009, 22:45
...
Dobrze... Jeszcze raz. Uzywam karty dzwiekowej 0404 ,klawiatury sterujacej xboard 61, proteusa x , cubase'a LE do nagrywania. Wszystko sygnowane przez firme e-mu. Mam zwyklego PCeta z windows XP. Do karty dzwiekowej dolaczony byl sterownik asio, ktory obsluguje ww narzedzia. Mam rowniez efekt gitarowy zoom G2.1u, ktory nie dziala na ww sterowniku. Pytanie : Czy jest jakis sterownik obslugujacy produkty firmy emu i Zoom? Cubase rejestruje dzwiek z efektu tylko przy wykorzystaniu sterownika firmy Zoom. Z tym , ze nie slyche dzwieku z kompa, bo jest on przeciez obslugiwany przez karte wykorzystujaca sterowniki e-mu asio. Jest jakies rozwiazanie? MOze problem jest banalny, ale moja wiedza na temat oprogramowania i sprzetu jest mowiac delikatnie uboga. Z gory dziekuje. ...
Hej
widze ze nie czytasz manualow a to bardzo zle jesli nie masz pojecia o sprzecie ehhh
no wiec tak popatrz na stronie zooma czy nie ma sterow do urzadzenia to 1, a 2 to ten zoom po podpieciu do PC staje sie karta i zeby cos uslyszec musisz wyprowadzic sygnal audio z out zooma do glosnikow/pieca/monitorow/mixeta
twoje emu na nic sie zda jesli podpinasz zooma przez usb bo kubus nie bedzie widzec
dwoch kart na raz mozesz miec tylko jedna uaktywniona w kubusiu chyba ze zooma podepniesz do emu za pomoca jackow poprzez In karty czy takie trudne poczytac i zobaczyc obrazki w manualu ehhh
Hej
Mesa Boogie Traxis, Marshall JMP-1, ADA MP-1, POD X3, Digitech 2120, Rocktron Voodu Value, TC Electronic G-Major, DBX 166A, Rocktron Intellifex, Mesa Bogie 2:90, KRK VXT6, FocusriteSaffire, Ibanez, Framus, Cubase, VST,BeyerDynamic DT150,Behringer FCB-1010