Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
-
taran - Posty:2
jaki procesor?
witam
Potrzebuje procesor do mojego skromnego systemu PA. Chcialbym go wpinac w insert na sumie. Mam stół soundcraft live4.
Czy BEHRINGER DSP1424P ULTRAMIZER PRO da rade?
Chodzi mi o procesor poprawiajacy brzmienie. Prosze o propozycje budżet do ok 700zl. Moze byc używany sprzet.
-
Manolo - Posty:1
...
witam
Potrzebuje procesor do mojego skromnego systemu PA. Chcialbym go wpinac w insert na sumie. Mam stół soundcraft live4.
Chodzi mi o procesor poprawiajacy brzmienie. Prosze o propozycje budżet do ok 700zl. Moze byc używany sprzet....
Witaj, jezeli moge ci cos poradzić to uzbieraj nieco więcej kasy i kup sobie cos poważniejszego. Ja pożegnałem się ze wszystkim co miało znaczek Behringer i jestem z tego zadowolony .
-
andrzeimuzyk71
autor: andrzeimuzyk71 » środa 18 lis 2009, 21:58
...
...
witam
Chodzi mi o procesor poprawiajacy brzmienie. Prosze o propozycje budżet do ok 700zl. Moze byc używany sprzet....
Witaj, jezeli moge ci cos poradzić to uzbieraj nieco więcej kasy i kup sobie cos poważniejszego. Ja pożegnałem się ze wszystkim co miało znaczek Behringer i jestem z tego zadowolony .
...
Witam.jestem tu nowy. a co do pytania kolegi to jakiego procka bys polecil bo tez mam taki dylemat
-
danekw
Ja miałem Virtualizer Pro 2024 firmy B. i jak na taką taniochę to nawet Ultramizer dawał radę. Są tam też inne "bajery" typu EQ, Subbas, Speaker Extender itp - od tego możesz zacząć (w razie czego niewiele tracisz) i sam zobaczysz, ale osobiście również proponuję - zbieraj kaskę na coś lepszego...
gram na Clavia Nord Electro 4, Virus Ti Snow, CME-UF8
-
taran - Posty:2
autor: taran » czwartek 19 lis 2009, 14:28
Dzieki wielkie wszystkim. Nie wiem zabardzo jaki inny móglby byc procesor oprócz tego berego. Prosze o jakas alternatywe.
Czy ten o którym mówimy procek berego ma jakis kompresor wielopasmowy?