M-AUDIO DELTA 1010lt czy MARIAN MARC 8

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
dzik143
M-AUDIO DELTA 1010lt czy MARIAN MARC 8

Post autor: dzik143 » niedziela 17 maja 2009, 21:32

Witam, mam możliwośc zakupu wymienionych kart w mniej wiecej takiej samej cenie. Obie maja 8we/8wy. Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat zalet na korzyść (lub nie korzyść) jednej z tych kart?
Pozdrawiam.

jerry_domel

Re: M-AUDIO DELTA 1010lt czy MARIAN MARC 8

Post autor: jerry_domel » niedziela 24 maja 2009, 06:17

...Witam, mam możliwośc zakupu wymienionych kart w mniej wiecej takiej samej cenie. Obie maja 8we/8wy. Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat zalet na korzyść (lub nie korzyść) jednej z tych kart?
Pozdrawiam....
Czesc .Ja posiadam delte 1010-jest to ta sama karta tylko ze w ulepszonej wersji bez wystajacych kabelkow tylko panelu w postaci racku jest to bardziej wygodniejsze tak na marginesie-ale przejdzmy do meritum ja uzywam tej karty do nagran profesionalych i jak najbardziej jestem za kiesy mialem ja sprzedalem kupilem karte esi juli@ i zaraz zmienialem dynamika o wiele lepsza dobry interfejs tej 2 karty nie znam ale polecam jak najbardziej nie ebdziesz zawiedzionyz zakupu pozdrawiam

ODPOWIEDZ