Komplete 5 - instalacja bez banków brzmień?
- przedwczoraj
Czeka mnie format dysku, banki brzmień mam na innej partycji - czy jest możliwa instalacja samego softu bez banków? Perspektywa ponownego mieszania 13 dvd trochę mnie przygnębia.

Re: Komplete 5 - instalacja bez banków brzmień?
...Czeka mnie format dysku, banki brzmień mam na innej partycji - czy jest możliwa instalacja samego softu bez banków? Perspektywa ponownego mieszania 13 dvd trochę mnie przygnębia.
...
Oczywiście jest możliwa, jeśli już banki brzmień do komplete 5 znajdują się na dysku to podczas instalacji nastąpi prośba o wskazanie odpowiedniego folderu z sound library tj. z brzmieniami

Oczywiście jest możliwa, jeśli już banki brzmień do komplete 5 znajdują się na dysku to podczas instalacji nastąpi prośba o wskazanie odpowiedniego folderu z sound library tj. z brzmieniami
- przedwczoraj
To świetnie. Z tego co pamiętam z pierwszej, wielogodzinnej instalacji to to, że nie bło żadnego pytania czy instalować banki, a jeden z poprzednich produktów NI pytał o to bez względu czy bank był na HD czy nie. Dziekuję za szybką odpowiedź.
Z tego co ja pamiętam, to Kontakt 3 i Battery pytają, czy instalować bibliotekę sampli - można nie instalować tylko potem wskazać już istniejącą.