Komplete 5 - instalacja bez banków brzmień?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
przedwczoraj
Komplete 5 - instalacja bez banków brzmień?

Post autor: przedwczoraj » czwartek 22 sty 2009, 11:50

Czeka mnie format dysku, banki brzmień mam na innej partycji - czy jest możliwa instalacja samego softu bez banków? Perspektywa ponownego mieszania 13 dvd trochę mnie przygnębia.

Awatar użytkownika
Tadeo
Kontakt:

Re: Komplete 5 - instalacja bez banków brzmień?

Post autor: Tadeo » czwartek 22 sty 2009, 11:56

...Czeka mnie format dysku, banki brzmień mam na innej partycji - czy jest możliwa instalacja samego softu bez banków? Perspektywa ponownego mieszania 13 dvd trochę mnie przygnębia. ...
Oczywiście jest możliwa, jeśli już banki brzmień do komplete 5 znajdują się na dysku to podczas instalacji nastąpi prośba o wskazanie odpowiedniego folderu z sound library tj. z brzmieniami

Awatar użytkownika
przedwczoraj

Post autor: przedwczoraj » czwartek 22 sty 2009, 12:09

To świetnie. Z tego co pamiętam z pierwszej, wielogodzinnej instalacji to to, że nie bło żadnego pytania czy instalować banki, a jeden z poprzednich produktów NI pytał o to bez względu czy bank był na HD czy nie. Dziekuję za szybką odpowiedź.

Awatar użytkownika
Pan_Jabu

Post autor: Pan_Jabu » czwartek 22 sty 2009, 12:22

Z tego co ja pamiętam, to Kontakt 3 i Battery pytają, czy instalować bibliotekę sampli - można nie instalować tylko potem wskazać już istniejącą.

ODPOWIEDZ