Waldorf Pulse Plus Analog Synth

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
typek
Waldorf Pulse Plus Analog Synth

Post autor: typek » czwartek 11 gru 2008, 15:08

Witam . Mam pytanie co do racka Waldorf Pulse Plus Analog Synth . Nie moge znalesc probek brzmienia tego sprzetu . Mam okazje go tanio kupic i chce wiedziec czy wniesie ten zakup cos konkretnego do mojego studia . Prosze o wszelkie opinie na temat barwy jakosci dzwieku oraz mozliwosci jakie ma za ta cene tj 1000 zl . Z gory dzieki za odp i zycze SPOKOJNYCH SWIAT !

Awatar użytkownika
kuba-core

Re: Waldorf Pulse Plus Analog Synth

Post autor: kuba-core » czwartek 11 gru 2008, 15:33

...Witam . Mam pytanie co do racka Waldorf Pulse Plus Analog Synth . Nie moge znalesc probek brzmienia tego sprzetu . Mam okazje go tanio kupic i chce wiedziec czy wniesie ten zakup cos konkretnego do mojego studia . Prosze o wszelkie opinie na temat barwy jakosci dzwieku oraz mozliwosci jakie ma za ta cene tj 1000 zl . Z gory dzieki za odp i zycze SPOKOJNYCH SWIAT ! ...

http://www.vintagesynth.com/waldorf/pulse.shtml
IMAO

Awatar użytkownika
fabian
Kontakt:

Post autor: fabian » czwartek 11 gru 2008, 16:32

warto wydac 1KPLN, aby miec go w swoim instrumentarium..
[addsig]
the Sun Personality

Awatar użytkownika
kuba-core

Post autor: kuba-core » czwartek 11 gru 2008, 17:48

dokladnie, mimo uplywu lat wycisniesz z niego mase przydatnych soundow
ja swoj egzemplarz zakupilem za wiele wiecej calkiem niedawno na ebayu ale za to nierozpakowana nowka o dziwo. Do tej pory jest to jedna z moich ulubionych zabawek, zero problemow i te basiki omg:D
IMAO

ODPOWIEDZ