Konnekt live, a vista
Witam! Od kilku dni jestem posiadaczem konnekta i śmigam na windows xp. Ale z racji tego, że jest to pirat mam zamiar przejść na orginalną vistę i tu pytanie. Czy są dostępne sterowniki dla visty 64 bit bo na stronie T.C . ELECTRONIC są tylko sterowniki do wersji 32 bit. Ewentualnie czy po ich zainstalowaniu na wersje 64 bit wszystko będzie śmigać? Dzięki
Konnekt LIVE,Oktava MK-319,Shure SM58, 2xVestax PDX-2000 MKII+Gemini EX-26,
Re: Konnekt live, a vista
Ja pracuje na Vista 32bit.....i jak zapytalem TC to ponoc ludzie pracuja na platformach 64bit....ale moze warto zerknac na dzial FAQ na stronie TC.
Universal Audio Apollo Twin / Adam A7 / Native Kontrol S49 / Native Komplete 10 Ultimate / Pro Tools 12 / Samplitude Pro X3 Suite
....przepraszam. Wprowadzilem w blad. Pomylily mi sie watki. Niestety nie dziala pod Vista 64bit....nad czym takze ubolewam, bo nie moge w pelni wykorzystac 4GB RAM:(
Universal Audio Apollo Twin / Adam A7 / Native Kontrol S49 / Native Komplete 10 Ultimate / Pro Tools 12 / Samplitude Pro X3 Suite
sterowniki nie sa wymienne niestety
niech tc sie lepiej obudzi bo zamulili gorzej niz microsoft z windowsem xp64
niech tc sie lepiej obudzi bo zamulili gorzej niz microsoft z windowsem xp64
nie działa wcale, czy tylko nie wykorzystuje potencjału 64 bitowej wersji i działa jak na 32bita. jak nie działa wcale to straszna lipa.
Konnekt LIVE,Oktava MK-319,Shure SM58, 2xVestax PDX-2000 MKII+Gemini EX-26,
nie dziala wcale pod 64 bitami bo nie ma nawet sterownika - 32 bitowy sterownik nie zadziala
tym bardziej ze vista64 wymaga podpisanych sterownikow(mozna ladowac inne ale masa zabawy i zazwyczaj niebieski ekran)
tym bardziej ze vista64 wymaga podpisanych sterownikow(mozna ladowac inne ale masa zabawy i zazwyczaj niebieski ekran)