M-Audio Delta Control Panel

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Velu
Kontakt:
M-Audio Delta Control Panel

Post autor: Velu » środa 15 paź 2008, 14:05

Witam!

Mam problem - kolega kupił kartę M-Audio Audiophile 192.
Osobiście posiadałem kartę Audiophile 2496 i obie mają te same sterowniki z grupy Delta. Instalując kartę koledze mamy problem ponieważ u niego nie da się w Pathbay/ Router ustawić Monitor Mixer. Można bezpośrednio z H/W wysłać na wyjścia wszelakie np 1/2 ale nie można ustawić monitoringu na mixerze. czemu tak się dzieje ? Może miał ktoś już ten problem. Ja ze swoją 2496 nigdy nie miałem takiego problemu...

Dzięki za propowiedź

studio

Re: M-Audio Delta Control Panel

Post autor: studio » środa 15 paź 2008, 16:29

...Witam!

Mam problem - kolega kupił kartę M-Audio Audiophile 192.
Osobiście posiadałem kartę Audiophile 2496 i obie mają te same sterowniki z grupy Delta. Instalując kartę koledze mamy problem ponieważ u niego nie da się w Pathbay/ Router ustawić Monitor Mixer. Można bezpośrednio z H/W wysłać na wyjścia wszelakie np 1/2 ale nie można ustawić monitoringu na mixerze. czemu tak się dzieje ? Może miał ktoś już ten problem. Ja ze swoją 2496 nigdy nie miałem takiego problemu...

Dzięki za propowiedź...
Karta AP 192 posiada oddzielną parę wyjść monitorowych do Monitor Mikser. W AP 24/94 jest tylko jena para wyjść którą można przyporządkować do Monitor Mikser lub jako wyjście softwarowe z komputera

ODPOWIEDZ