Problem z wtyczka FM7

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
kawai
Problem z wtyczka FM7

Post autor: kawai » niedziela 22 cze 2003, 09:18

Mam problem z wtyczka DXI Yamahy FM7,kiedy ja zainstalowalem i odpalilem w programie Cakewalk Sonar 2.0XL zaczela mi zawieszac program :(( co robic?moze to wina systemu poniewaz posiad teraz Windowsa XP Profesional.

Awatar użytkownika
marek253

Re: Problem z wtyczka FM7

Post autor: marek253 » niedziela 22 cze 2003, 22:29

...Mam problem z wtyczka DXI Yamahy FM7,kiedy ja zainstalowalem i odpalilem w programie Cakewalk Sonar 2.0XL zaczela mi zawieszac program :(( co robic?moze to wina systemu poniewaz posiad teraz Windowsa XP Profesional....

Mam właśnie dokładnie ten sam problem tylko że na Windowsie 98 . Wersja FM 7 to 1.1 Zrobiłem wszystko co byłem w stanie zrobić a tu nic!!

Wszystkiego najlepszego .

Pozdrawiam Marek

rt_of_vnt

Post autor: rt_of_vnt » poniedziałek 01 mar 2004, 16:01

......Mam problem z wtyczka DXI Yamahy FM7,kiedy ja zainstalowalem i odpalilem w programie Cakewalk Sonar 2.0XL zaczela mi zawieszac program :(( co robic?moze to wina systemu poniewaz posiad teraz Windowsa XP Profesional....

Mam właśnie dokładnie ten sam problem tylko że na Windowsie 98 . Wersja FM 7 to 1.1 Zrobiłem wszystko co byłem w stanie zrobić a tu nic!!

Wszystkiego najlepszego .

Pozdrawiam Marek

...

... a to nie jest tak, że ta wtyczka jest jako VST i jako DXi ? może jako VST by nie było tego problemu ...
http://mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/3526.html

Awatar użytkownika
kerussm

Post autor: kerussm » środa 11 kwie 2007, 17:58

...Mam problem z wtyczka DXI Yamahy FM7,kiedy ja zainstalowalem i odpalilem w programie Cakewalk Sonar 2.0XL zaczela mi zawieszac program :(( co robic?moze to wina systemu poniewaz posiad teraz Windowsa XP Profesional....
Ja mam ta wtyczke zainstalowana w programie FL Studio jako Vst i dziala znakomicie
Witam, mam na imie Krzysztof i jestem producentem z Podkarpacia. Wszystko czym sie interesuje, jest praktycznie zamkniete w swiecie muzyki. Swoje pierwsze produkcje, czyli rapowanie zaczalem w roku 2001

Awatar użytkownika
tox

Post autor: tox » środa 11 kwie 2007, 23:48

......Mam problem z wtyczka DXI Yamahy FM7,kiedy ja zainstalowalem i odpalilem w programie Cakewalk Sonar 2.0XL zaczela mi zawieszac program :(( co robic?moze to wina systemu poniewaz posiad teraz Windowsa XP Profesional....
Ja mam ta wtyczke zainstalowana w programie FL Studio jako Vst i dziala znakomicie ...
hehehe dobre

ODPOWIEDZ