Lucid ADA 8824
- Alessandro
witam, a czy ktos z was zna to urządzenie?
Re: Lucid ADA 8824
widziałem zdjęcia, ładne :)
[addsig]
[addsig]
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
A poznać próbowałem, ale ale mnei spławiło. Napisz może o co chodzi ?
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
- Alessandro
...A poznać próbowałem, ale ale mnei spławiło. Napisz może o co chodzi ?...
dowcipny jestes beeez kitu:D ....a o co może chodzić z prztwornikiem?? Jaki jest jakościowo i uzytkowo? Czy wiesza sie? Czy dobrze śmiga pod PC? Jak wypada na tle konkurencji? To że ma max 48kHz to wiem ale u mnie to nie stanowi problemu jeżeli pod 44,1 pięknię działa i brzmi?
dowcipny jestes beeez kitu:D ....a o co może chodzić z prztwornikiem?? Jaki jest jakościowo i uzytkowo? Czy wiesza sie? Czy dobrze śmiga pod PC? Jak wypada na tle konkurencji? To że ma max 48kHz to wiem ale u mnie to nie stanowi problemu jeżeli pod 44,1 pięknię działa i brzmi?
- Alessandro
Bardzo ciekawy jest tez Lucid 88192. Kolega miał Lucida 9624, 2 kanałowego i miałe też RME 9632 mówił że dużo lepsze są przetworniki Lucida. Szkoda bo sprzedał:/ ... ciekawe czemu skoro taki dobry:D??
- Alessandro
Czy są drivery do Lucida ada 8824 pod Win XP??
PROSZE O POMOC bo szukałem a znalezc nie moge:(
Na stronie Lucida www.lucidaudio.com sa jakies ale chyba nie pod XP. PLIS jesli jestescie bieglejsi w Ang to sprawdzcie i pomozcie mi:(
Na stronie Lucida www.lucidaudio.com sa jakies ale chyba nie pod XP. PLIS jesli jestescie bieglejsi w Ang to sprawdzcie i pomozcie mi:(
...Czy są drivery do Lucida ada 8824 pod Win XP??
Na stronie Lucida http://www.lucidaudio.com sa jakies ale chyba nie pod XP. PLIS jesli jestescie bieglejsi w Ang to sprawdzcie i pomozcie mi:(...
Sterowniki?
[addsig]
Na stronie Lucida http://www.lucidaudio.com sa jakies ale chyba nie pod XP. PLIS jesli jestescie bieglejsi w Ang to sprawdzcie i pomozcie mi:(...
Sterowniki?
[addsig]
RME Fireface800 plus RME ADI 8 DS, IgsAudio: Gloobus, DT, 2972, 1176, 2176, S-Type Mix Buss Compressor, APS Aeon...
- Alessandro
Sterowniki?
...
Tak sterowniki pod XP
...
Tak sterowniki pod XP
- Alessandro
...no no:D widze ze jak zwylke mozna na Szanowne Forum liczyc:D ale luuuuuuuuuz problem juz jest rozwiązany... starczył kabel midi:O.................... jak dla mnie to mozna nawet wymazac ten wątek. Pozdro...aha tam nawiasem pisząć...Berindzer jest najlepszy i w huuu lepszy od nejfa;)