Szukam i szukam.....i ciagle te DJ'skie CD playery;) A ja szukam na scene odtwarzacza twardodyskowego 4 sciezkowego (tym samym 4 wyjscia).....w wersji rack 19'. Czy w ogole wyprodukowali cos takiego?! Jakas tania rzecz mnie interesuje, nic powyzej 2tys. Chce zastapic notebook jako odtwarzacz eletronicznego podkladu z metronomem. Nigdy nie wiadomo kiedy windows powie STOP podczas koncertu;) 2 kanaly sa dla muzykow z podkladem z metronomem, no i 2 na scene bez metronomu. W sumie moze wystarczyloby cos na pamiec flash, bo w koncu projekt wynosi nie wiecej jak 1GB, wiec to byloby marnotrastwo. Tak jednak chce miec wszystko w racku, wraz z innymi urzadzeniami.....dla porzadku, bo te male gowinka typu ZOOM czy BOSS tylko sie placza na scenie, na ktorej zawsze jest jeden wielki balagan. Prosze Was o pomoc. Dzieki.
[addsig]
Odtwarzacz 4-scieżkowy hdd/flash w wersji rack
Universal Audio Apollo Twin / Adam A7 / Native Kontrol S49 / Native Komplete 10 Ultimate / Pro Tools 12 / Samplitude Pro X3 Suite
Re: Odtwarzacz 4-scieżkowy hdd/flash w wersji rack
Jasne rack... ale jakbyś nie znalazł to może nowy Edirol R-44 spełni Twoje oczekiwania. Cenowo coś koło 2 tysi, 4 slady i karta do 8 GB. Tyle że w formie gó..na co się plącze na scenie, a nie pożądnego rackowego urządzenia.
EiS jest super! Pozdrawiam Redakcję!
...Szukam i szukam.....i ciagle te DJ'skie CD playery;) A ja szukam na scene odtwarzacza twardodyskowego 4 sciezkowego (tym samym 4 wyjscia).....w wersji rack 19'. Czy w ogole wyprodukowali cos takiego?! Jakas tania rzecz mnie interesuje, nic powyzej 2tys. Chce zastapic notebook jako odtwarzacz eletronicznego podkladu z metronomem. Nigdy nie wiadomo kiedy windows powie STOP podczas koncertu;) 2 kanaly sa dla muzykow z podkladem z metronomem, no i 2 na scene bez metronomu. W sumie moze wystarczyloby cos na pamiec flash, bo w koncu projekt wynosi nie wiecej jak 1GB, wiec to byloby marnotrastwo. Tak jednak chce miec wszystko w racku, wraz z innymi urzadzeniami.....dla porzadku, bo te male gowinka typu ZOOM czy BOSS tylko sie placza na scenie, na ktorej zawsze jest jeden wielki balagan. Prosze Was o pomoc. Dzieki.
...
http://www.miditemp.com/english/msx.html
...
http://www.miditemp.com/english/msx.html
-
Witam,
mam jakby podpytanie, odnosnie urzadzenia, ktorego nazwa juz tu padła:
Edirol R-44 -czy mogłby równiez spełniać role małego multitrackera? Tzn. czy moge z kompa wave'y mono wrzucic na tego edirola i przypisac je do dwóch wybranych kanałow, a na pozostałe dwa - juz za pomoca mokrofonów - dograć np. wokale?
dzieki, pozdrawiam, krzyś :)
mam jakby podpytanie, odnosnie urzadzenia, ktorego nazwa juz tu padła:
Edirol R-44 -czy mogłby równiez spełniać role małego multitrackera? Tzn. czy moge z kompa wave'y mono wrzucic na tego edirola i przypisac je do dwóch wybranych kanałow, a na pozostałe dwa - juz za pomoca mokrofonów - dograć np. wokale?
dzieki, pozdrawiam, krzyś :)