Alesis I|O 26 - problem z jakością?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:
Re: Alesis I|O 26 - problem z jakością?

Post autor: Groover » sobota 19 sty 2008, 10:43

...od tygodnia jestem w posiadaniu alesisa io 26 i chociaż z jakości dżwieku jestem zadowolony to muszę powiedzieć że mam zastrzeżenia do jakości wykonania:
zasilacz strzelił po pierwszym włożeniu do gniazda,przyciski fantom machają sie na boki,no i niewielkie ale jednak widoczne skazy na przednim panelu(może był używany?).zakupilem go w fabryce dźwięku zastanawian się czy go nie zwrócić....

napisz lepiej jak działa synchronizacja ADAT przy wykorzystaniu obu wejść. Jest oki? Bo jeśli tak, to fajna alternatywa dla nagrywających wielośladowo koncerty.

Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

R.B.

Post autor: R.B. » sobota 19 sty 2008, 10:46

...od tygodnia jestem w posiadaniu alesisa io 26 i chociaż z jakości dżwieku jestem zadowolony to muszę powiedzieć że mam zastrzeżenia do jakości wykonania:
zasilacz strzelił po pierwszym włożeniu do gniazda,przyciski fantom machają sie na boki,no i niewielkie ale jednak widoczne skazy na przednim panelu(może był używany?).zakupilem go w fabryce dźwięku zastanawian się czy go nie zwrócić....
Ja bym oddal , to jakis uzywany model !!
Pozdrawiam
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.

Awatar użytkownika
Dario2

Post autor: Dario2 » sobota 19 sty 2008, 12:37

No to chyba rzeczywiście masz jakiś wadliwy egzemplarz.
Ja użytkuję Alesisa IO 26 od miesiąca i nie mam, jak dotąd, żadnych zastrzeżeń ani do jakości dzwięku ani do jakości wykonania.
Wszystko działa w należytym porządku.
Jeżeli kupiłeś przez internet to możesz do 10 dni zwrócić towar. Warto rozważyć tą możliwość.

ODPOWIEDZ