Mikser do 2800 zł
Zamierzam kupic mixer który ma do 8 wejsc. Chce na nim (na dzien dzisiejszy) nagrywac vocal, bass, Gramofon+mixer oraz syntezator. Najlepiej gdyby to był mixer analogowy. Jest ich dużo w sklepach, jednak zalezy mi na opini ludzi którzy uzywają takich mixerów w tym przedziale cenowym.
Numark tt500, Shure M44-7, Vestax PMC 06 PRO A, Akai MPD24, Akai S950, Ensoniq EPS, Logitech Z3e...
Re: Mikser do 2800 zł
Jeżeli to pomorze przy woborze to wymienie sprzet który bedzie podpiety: Brauner phantera, kaoss pad 3, numark tt500+vestax pmc 06 pro A oraz fender studio precision (bass)
Numark tt500, Shure M44-7, Vestax PMC 06 PRO A, Akai MPD24, Akai S950, Ensoniq EPS, Logitech Z3e...
Mackie Onyx - niestety nie ma preampu RIAA, wiec bedziesz musial doku[pic - ale w tej cenie zmiesci sie napewno
...Mackie Onyx - niestety nie ma preampu RIAA, wiec bedziesz musial doku[pic - ale w tej cenie zmiesci sie napewno...
Własnie zalezy mi aby nie miał preampu, bo zamierzam kupic imbir double triode.
Własnie zalezy mi aby nie miał preampu, bo zamierzam kupic imbir double triode.
a po co ci preamp riaa skoro masz go w mikserze?(i to w jednym z najlepszych na swiecie?)
to w końcu jest tam preamp czy nie? w sumie to zalezy mi na mikserze bez preampu...