Witam serdecznie.
Przesiadłem się po części na Maca - nie mam pojęcia gdzie wrzucić wtyki VST żeby Cubase je zobaczył. Może ktos pomóc? Będe wdzięczny. Dzieki
Gdzie wrzucać VST w Macu?
- mr-hammond
Re: Gdzie wrzucać VST w Macu?
...Witam serdecznie.
Przesiadłem się po części na Maca - nie mam pojęcia gdzie wrzucić wtyki VST żeby Cubase je zobaczył. Może ktos pomóc? Będe wdzięczny. Dzieki...
To sa wtyczki w wersji dla maca ?
To nie dll tylko UB.
Przesiadłem się po części na Maca - nie mam pojęcia gdzie wrzucić wtyki VST żeby Cubase je zobaczył. Może ktos pomóc? Będe wdzięczny. Dzieki...
To nie dll tylko UB.
......Witam serdecznie.
To nie dll tylko UB....
UB? Naprawdę dopiero co poznaję system - możesz dać więcej informacji o tym? jakie są "zamienniki" VST, i gdzie to "instalować"?
To nie dll tylko UB....
UB? Naprawdę dopiero co poznaję system - możesz dać więcej informacji o tym? jakie są "zamienniki" VST, i gdzie to "instalować"?
Wpisz w Spotlight - Vst albo nazwę dowolnej wtyczki, która Ci działa i już masz lokalizację folderu VST.
Jestem przystojny i młody
- stevelukather
Instalujac plugin,on sam pakuje sie do katalogu VST,nie ma innej mozliwosci i Cubase bedzie widzial VST bez twojej ingerencji,przynajmniej tak powinno byc.Katalog gdzie sa VST to OSX>Library>Audio>Plug-Ins i tam sa katalogi VST,MAS,HAL i Components(dla AU)
[addsig]
[addsig]
...Instalujac plugin,on sam pakuje sie do katalogu VST,nie ma innej mozliwosci i Cubase bedzie widzial VST bez twojej ingerencji,przynajmniej tak powinno byc.Katalog gdzie sa VST to OSX>Library>Audio>Plug-Ins i tam sa katalogi VST,MAS,HAL i Components(dla AU)
...
bardzo dziękuję. właśnie tego szukałem. pozdrawiam
...
bardzo dziękuję. właśnie tego szukałem. pozdrawiam