Książki o Cubase

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
Awatar użytkownika
Respectus
Książki o Cubase

Post autor: Respectus » czwartek 11 paź 2007, 23:16

witam! mam takie pytanko. Otóż posiadam książkę "Cubase SX - Szybki Start" i zauważyłem, że można ostatnio kupić książkę tego samego wydawnictwa p.t. "Cubase SX/SL 3. Wyzwól potęgę". Czy warto kupować tą drugą kiedy ma się tą pierwszą? Ma ją już ktoś z was?

Awatar użytkownika
Respectus

Re: Książki o Cubase

Post autor: Respectus » czwartek 11 paź 2007, 23:23

O! wlasnie znalazłem jeszcze jedną "CUBASE SX 3 DLA ZAPALEŃCÓW", teraz to już mam dylemat! chce kupic jakiś dobry podręcznik "NIE dla początkujących"...

Awatar użytkownika
eduardo

Post autor: eduardo » czwartek 11 paź 2007, 23:50

...O! wlasnie znalazłem jeszcze jedną "CUBASE SX 3 DLA ZAPALEŃCÓW", teraz to już mam dylemat! chce kupic jakiś dobry podręcznik "NIE dla początkujących"......

Akurat to mam i "czytalem". Jest to bardziej komiks niz typowa ksiazka. Pokazana jest tu obsluga na poziomie początkującym i średniozaawansowanym. Jak ktos nic nie wie, albo wie niewiele i nie chce mu sie czytac grubego tomidła z opisanym każdym szczegółem to jest to pozycja dla niego. Takie how-to na szybko...

Awatar użytkownika
Respectus

Post autor: Respectus » czwartek 11 paź 2007, 23:58

Akurat to mam i "czytalem". Jest to bardziej komiks niz typowa ksiazka. Pokazana jest tu obsluga na poziomie początkującym i średniozaawansowanym. Jak ktos nic nie wie, albo wie niewiele i nie chce mu sie czytac grubego tomidła z opisanym każdym szczegółem to jest to pozycja dla niego. Takie how-to na szybko......
Tzn piszesz o "CUBASE SX 3 DLA ZAPALEŃCÓW"? Dobrze zrozumiałem?

Awatar użytkownika
INES

Post autor: INES » piątek 12 paź 2007, 09:46

...Akurat to mam i "czytalem". Jest to bardziej komiks niz typowa ksiazka. Pokazana jest tu obsluga na poziomie początkującym i średniozaawansowanym. Jak ktos nic nie wie, albo wie niewiele i nie chce mu sie czytac grubego tomidła z opisanym każdym szczegółem to jest to pozycja dla niego. Takie how-to na szybko......
Tzn piszesz o "CUBASE SX 3 DLA ZAPALEŃCÓW"? Dobrze zrozumiałem?...

CUBASE SX 3 DLA ZAPALEŃCÓW" jest to skromnie napisana książka...:)

-=Mogę Ci śmiało polecić książkę Cubase SX/SL 3. Wyzwól potęgę=-

Awatar użytkownika
eduardo

Post autor: eduardo » piątek 12 paź 2007, 11:53

...Akurat to mam i "czytalem". Jest to bardziej komiks niz typowa ksiazka. Pokazana jest tu obsluga na poziomie początkującym i średniozaawansowanym. Jak ktos nic nie wie, albo wie niewiele i nie chce mu sie czytac grubego tomidła z opisanym każdym szczegółem to jest to pozycja dla niego. Takie how-to na szybko......
Tzn piszesz o "CUBASE SX 3 DLA ZAPALEŃCÓW"? Dobrze zrozumiałem?...
tak

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » piątek 12 paź 2007, 12:58

A czy powstała może już jakaś książka na temat Cubase/Cubase Studio 4? W sumie manual na 600 stron jest zadowalający, ale chętnie przeczytał bym też coś innego.

Awatar użytkownika
eduardo

Post autor: eduardo » piątek 12 paź 2007, 13:46

...A czy powstała może już jakaś książka na temat Cubase/Cubase Studio 4? W sumie manual na 600 stron jest zadowalający, ale chętnie przeczytał bym też coś innego....
Helion nie podaje informacji zeby takowa ksiazka byla w przygotowaniu.
Moze jakis inny wydawca ? Ale w to watpie ...

Awatar użytkownika
eduardo

Post autor: eduardo » piątek 12 paź 2007, 13:49

......A czy powstała może już jakaś książka na temat Cubase/Cubase Studio 4? W sumie manual na 600 stron jest zadowalający, ale chętnie przeczytał bym też coś innego....

Helion nie podaje informacji zeby takowa ksiazka byla w przygotowaniu.

Moze jakis inny wydawca ? Ale w to watpie ......

Jest cos tutaj:

http://ksiegarnia.ebilet.pl
ale nie po naszemu.

Awatar użytkownika
Balsenior

Post autor: Balsenior » piątek 12 paź 2007, 13:50

...witam! mam takie pytanko. Otóż posiadam książkę "Cubase SX - Szybki Start" i zauważyłem, że można ostatnio kupić książkę tego samego wydawnictwa p.t. "Cubase SX/SL 3. Wyzwól potęgę". Czy warto kupować tą drugą kiedy ma się tą pierwszą? Ma ją już ktoś z was?...
Polecam wyzwól potęgę ma ona też fajne z CDna krórym nagrany jest film co i jak w ang oczywiście.
Może kiedy indziej

ODPOWIEDZ