Problem z zapisywaniem projektów w cubase sx3

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
amol
Problem z zapisywaniem projektów w cubase sx3

Post autor: amol » wtorek 24 lip 2007, 10:10

Witam
Niedawno skonczylismy plytke z chlopakami stworzona w domowym studio, jeszcze nie wiadomo czy bedzie wydana jako legal. Wszytkie kawalki sa w cubasie sx3 lecz niestety przez okres tworzenia system tak sie zasmiecil ze pozostaje tylko zrobic format... dlatego chcialbym zapisac cale projekty z wszelkimi trakami audio lecz pojecia nie mam jak to zrobic i czy sie da... (zaznaczam ze nie chodzi mi o mixdown) chce bym mogl zgrac caly projekt i by we wnetrzu pliku byly wszystkie wokale podklady itd czy pozostaje mi zgrywanie kazdego traka do audio....?
Z gory dzieki i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Freemind

Re: Problem z zapisywaniem projektów w cubase sx3

Post autor: Freemind » wtorek 24 lip 2007, 10:36

File -> Save Project to New Folder. Dla bezpieczeństwa odznacz "Minimize audio files" i "Remove unused files". Jak już zapiszesz każdy projekt w osobnym folderze to wtedy wedle własnego uznania możesz zminimalizować pliki i usunąć z projektu niepotrzebne (opcje dostępne w Pool).
IroN Audio i7 4.2GHz (Kaby Lake) 16GB RAM, OS X Sierra, / Universal Audio Apollo Quad / Wes Audio Beta76 / Novation 61SL MkII / NI Maschine / Pro Tools 12.8 / Cubase 9.5 Pro / PSP Total Pack / D16 / Waves / NI Komplete 8 Ultimate / Arturia V Collection

ODPOWIEDZ