Za parę dni będę miał upgrade do Absynth4 więc przetestuję i dam znać czy u mnie wystąpi ten sam problem.
Kłopoty z Absynth4 w Cubase4
IroN Audio i7 4.2GHz (Kaby Lake) 16GB RAM, OS X Sierra, / Universal Audio Apollo Quad / Wes Audio Beta76 / Novation 61SL MkII / NI Maschine / Pro Tools 12.8 / Cubase 9.5 Pro / PSP Total Pack / D16 / Waves / NI Komplete 8 Ultimate / Arturia V Collection
Re: Kłopoty z Absynth4 w Cubase4
U mnie tez robil problemy, podobnie jak inne nowe rzeczy NI.
Bylo o tym sporo na forum NI po wypuszczeniu przez nich na rynek nowych synthow.
Po ktorejs poprawce jakby sprawia mniej problemow.
U mnie mialo to tez zwiazek z aktualizacja systemu, Quicktimem itd. :) Cos tam sie po prostu nie zgadzalo bo w ni zapomnieli dodac paru linijek do skryptu
Bylo o tym sporo na forum NI po wypuszczeniu przez nich na rynek nowych synthow.
Po ktorejs poprawce jakby sprawia mniej problemow.
U mnie mialo to tez zwiazek z aktualizacja systemu, Quicktimem itd. :) Cos tam sie po prostu nie zgadzalo bo w ni zapomnieli dodac paru linijek do skryptu

http://www.superstereo.pl
Też miałem drobny kłopot z C4
Okazuje się że w nowym Cubase wymagą aby każda wtyka miała własny VST ID. Po za tym drobnym szczegółem nie zauważyłem większych zmian dla developerów wtyczek.
A Cubase C4 jest całkiem ok (może poza interfejsem, który jak dla mnie jest już zbyt ściemniony
), z moich obserwacji wynika, że jest chyba stabilniejszy od poprzednika ale być może nie trafiłem jeszcze w słabe punkty nowej wersji 

Okazuje się że w nowym Cubase wymagą aby każda wtyka miała własny VST ID. Po za tym drobnym szczegółem nie zauważyłem większych zmian dla developerów wtyczek.
A Cubase C4 jest całkiem ok (może poza interfejsem, który jak dla mnie jest już zbyt ściemniony

A poza tym - jesteśmy elitą hehe - C4 do dzisiaj jest nie s-crack-owany heheh :)
...
I oby nikt tego nigdy nie z-crack-ował.
Znam kilka osób które z powodu braku crack'a zakupiły legalnie CS4 :)
...
I oby nikt tego nigdy nie z-crack-ował.
Znam kilka osób które z powodu braku crack'a zakupiły legalnie CS4 :)
IroN Audio i7 4.2GHz (Kaby Lake) 16GB RAM, OS X Sierra, / Universal Audio Apollo Quad / Wes Audio Beta76 / Novation 61SL MkII / NI Maschine / Pro Tools 12.8 / Cubase 9.5 Pro / PSP Total Pack / D16 / Waves / NI Komplete 8 Ultimate / Arturia V Collection