Synchronizacja w CUBASE
Witam mam pytanie jak zsynchronizować w CUBASE VST/32 urządzenie typu basseline VST a dokładnie „AudioRealism BassLine 2” z resztą zaaranżowanych instrumentów? Gdyż kiedy wciskam PLAY lecą mi wszystkie zaaranżowane sekwencje a oddzielnie musze włączyć BassLine no i tu się pojawia problem gdyż nie zawsze mi się udaje go równo zgrać czy jest na to jakaś rada by wszystko startowało w tym samym czasie?
Re: Synchronizacja w CUBASE
...Witam mam pytanie jak zsynchronizować w CUBASE VST/32 urządzenie typu basseline VST a dokładnie „AudioRealism BassLine 2” z resztą zaaranżowanych instrumentów? Gdyż kiedy wciskam PLAY lecą mi wszystkie zaaranżowane sekwencje a oddzielnie musze włączyć BassLine no i tu się pojawia problem gdyż nie zawsze mi się udaje go równo zgrać czy jest na to jakaś rada by wszystko startowało w tym samym czasie?...
Instrumentami VST sterują ściezki MIDI - także wklepujesz dźwięki które są Ci potrzebne, podpinasz MIDI do bassline i wszystko startuje jak trzeba.
Instrumentami VST sterują ściezki MIDI - także wklepujesz dźwięki które są Ci potrzebne, podpinasz MIDI do bassline i wszystko startuje jak trzeba.