Coś na wzór Klark Teknik SQ1?

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
Awatar użytkownika
bidonek
Coś na wzór Klark Teknik SQ1?

Post autor: bidonek » środa 25 kwie 2007, 13:29

Witam serdecznie, mam pytanie czy ktoś z was ma do czynienia z urządzeniem Klark TeknikSQ1 a jesli nie to może z czymś podobnym. Zastanawiam się nad kupnem tego typu procesora z tym że nie koniecznie wyżej wymienionej firmy gdyż cena jest dość wysoka. Może polecicie mi cos podobnego. Z góry dzieki i pozdrawiam
Od pewnego czasu zajmuję się nagłośnieniem i oświetleniem estradowym. A oprócz tego to muzyka:-)

Awatar użytkownika
AlfonsoRodeo

Re: Coś na wzór Klark Teknik SQ1?

Post autor: AlfonsoRodeo » piątek 27 kwie 2007, 14:37

A mozesz sprecyzowac o co ci chodzi? Square One to "budzetowa" (rzekomo) seria urzadzen Klark Teknik, w sklad ktorej wchodzi EQ lub dynamika. Jest to (targetowo) cos na wzor serii Opal od BSS.
[addsig]

cort_pl

Re: Coś na wzór Klark Teknik SQ1?

Post autor: cort_pl » poniedziałek 27 sie 2007, 23:37

Posiadam i SQ1 Dynamic i SQ1 Graphic - podejrzewam że tobie chodzi o procesor dynamiczny. Powiem Ci tak.. pracowałem swego czasu na bramkach Klarka i zawsze wkurzał mnie "klik" przy bramkowaniu a tutaj o dziwo tego nie ma, procesor można konfigurować na dziesiątki sposobów, ja mam sprzęt od 3 tyg wiec dopiero testuje ale jak narazie to rewelacja. W razie pytan to prv. we wrześniu potestuję dokładnie to może napiszę jakiś teścik tego procesora.

ODPOWIEDZ