co sądzicie o tym :
http://img.neoseeker.com/v_image.php?articleid=1491&image=9
Płyta główna z ECC czy E-MU 0404 ?
- AllShotgun
Cześc jestem gitarzystą już 13 lat i studentem dzienikarstwa. Bardzo lubie home-recording, mam E-mu 0404...
Re: Płyta główna z ECC czy E-MU 0404 ?
Cos mi w tym nie bardzo....Lampa w interface'ie audio... Na dodatek karta to Realtek AC'97. W jakims opisie znalazlem ze niby dzwiek lepszy ale mnie to nie przekonuje. Poza tym zabawka ma prawie 5 lat....Osobiscie bardziej widze w tym chwyt marketingowy a nie cos naprawde wartosciowego. Gdyby to bylo takie wow wiecej producentow produkowalo by takie wynalazki....
Pozdrawiam....
Pozdrawiam....
- AllShotgun
Dzięki za odpowiedzi. Ta lampka steruje mocą karty, ale jezeli to AC'97 to nie interesuje mnie to. Tak chciałem zasięgnonc opinni waszej.
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
Cześc jestem gitarzystą już 13 lat i studentem dzienikarstwa. Bardzo lubie home-recording, mam E-mu 0404...
stara nieprodukowana plyta glowna pod p4
wyszla tylko mala seria raczej jako ciekawostka bo efekty byly i tak zenujace ze wzgledu na dziadostwo od realteka - zreszta kazde ac97 to dziadostwo
wyszla tylko mala seria raczej jako ciekawostka bo efekty byly i tak zenujace ze wzgledu na dziadostwo od realteka - zreszta kazde ac97 to dziadostwo