Witam,
szukam serwisu do radzieckiego sintiezatora - FEAMI 1M? Ktoś kompetentny w stolicy potrzebny, do zamienienia buczenia w bardziej klarowny i podatny na manipulacje dzwięk.
Pozdrawiam
Serwis analogów (W-wa)?
residance - warsaw
destination - space
destination - space
Re: Serwis analogów (W-wa)?
zapomnij...tylko elektronik entuzjasta
w warszawie wogole cizko o dobry serwis byle czego.....polowa to albo kretacze albo zlodzieje albo zwykli lenie.....
wogole w tym kraju panuje dno serwisowe
w warszawie wogole cizko o dobry serwis byle czego.....polowa to albo kretacze albo zlodzieje albo zwykli lenie.....
wogole w tym kraju panuje dno serwisowe
szukam serwisu do radzieckiego sintiezatora - FEAMI 1M?
FAEMI, nie FEAMI :)
zajrzyj tu:
http://www.analogia.pl/
zajrzyj tu:
http://www.analogia.pl/
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
...szukam serwisu do radzieckiego sintiezatora - FEAMI 1M?
zajrzyj tu:
http://www.analogia.pl/...
takie informacje niewiele pomagają, Faemi czy Feami niedziałające, nie ma znaczenia...
a analogia w gdyni, nie stolicy i ten serwis zostawiam na koniec, jak bede mial po drodze
zajrzyj tu:
takie informacje niewiele pomagają, Faemi czy Feami niedziałające, nie ma znaczenia...
a analogia w gdyni, nie stolicy i ten serwis zostawiam na koniec, jak bede mial po drodze
residance - warsaw
destination - space
destination - space
Poszukaj na internetowych forach elektronicznych, może znajdzie się jakiś dobry elektryk
:P

zajrzyj tu:
a analogia w gdyni, nie stolicy i ten serwis zostawiam na koniec, jak bede mial po drodze...
Tam jest napisane:
"Od 1999 roku jesteśmy jedyną w Polsce i wiodącą w Europie Wschodniej firmą "
Wiec gdzie chcesz jeszcze sie udac, skoro taka informacja wg Ciebie nie pomaga?
Ja tez jestem elektronikiem, nawet raz wskrzeszalem do zycia micromooga (egzemplarz, na ktorym gral C. Corea hehe), tylko co z tego? Sporadycznie wykonuje takie prace, bo nie mam dostepu do czesci. Nie wiem, co ma ten 'rusek' w sobie, ale znajac budowe rosyjskich gitarowych stompbox'ow moge domniemac, ze moga byc klopoty z elementami, dlatego tym bardziej powinienes sie odezwac do kogos, kto jest zaprawiony w bojach (tak jak Maciej P. z analogia.pl)
a analogia w gdyni, nie stolicy i ten serwis zostawiam na koniec, jak bede mial po drodze...
Tam jest napisane:
"Od 1999 roku jesteśmy jedyną w Polsce i wiodącą w Europie Wschodniej firmą "
Wiec gdzie chcesz jeszcze sie udac, skoro taka informacja wg Ciebie nie pomaga?
Ja tez jestem elektronikiem, nawet raz wskrzeszalem do zycia micromooga (egzemplarz, na ktorym gral C. Corea hehe), tylko co z tego? Sporadycznie wykonuje takie prace, bo nie mam dostepu do czesci. Nie wiem, co ma ten 'rusek' w sobie, ale znajac budowe rosyjskich gitarowych stompbox'ow moge domniemac, ze moga byc klopoty z elementami, dlatego tym bardziej powinienes sie odezwac do kogos, kto jest zaprawiony w bojach (tak jak Maciej P. z analogia.pl)
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
...takie informacje niewiele pomagają, Faemi czy Feami niedziałające, nie ma znaczenia...
Jak to nie pomagają, jak można Ci pomoc jeśli nawet nie dajesz nam szansy? Czy to taki problem napisać poprawnie nazwę swego instrumentu?
A jeśli już mowa o dokładnościach, to chodzi pewnie o ФАЭМИ 1М
Tu uwaga, można jeszcze także spotkać się z modelem ФАЭМИ М, z tym, że od wersji 1M dzielą go "lata świetlne". To zupełnie inne instrumenty. Co ciekawe model "M" (bez jedynki) najczęściej obecnie "wyhaczymy" już po wielu modyfikacjach, zaczerpniętych właśnie z wersji 1M (chodzi głównie o "patenty" z filtrami Polivoks).
...ten serwis zostawiam na koniec, jak bede mial po drodze...
Tu nie ma mowy o żadnym serwisie, to są po prostu mocno i zawodowo "zakręceni" profesjonaliści pasjonaci
. Jeśli naprawdę chcesz odzyskać blask swego syntha, to tylko u nich.
[addsig]
Jak to nie pomagają, jak można Ci pomoc jeśli nawet nie dajesz nam szansy? Czy to taki problem napisać poprawnie nazwę swego instrumentu?

Tu uwaga, można jeszcze także spotkać się z modelem ФАЭМИ М, z tym, że od wersji 1M dzielą go "lata świetlne". To zupełnie inne instrumenty. Co ciekawe model "M" (bez jedynki) najczęściej obecnie "wyhaczymy" już po wielu modyfikacjach, zaczerpniętych właśnie z wersji 1M (chodzi głównie o "patenty" z filtrami Polivoks).
Tu nie ma mowy o żadnym serwisie, to są po prostu mocno i zawodowo "zakręceni" profesjonaliści pasjonaci

[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
......takie informacje niewiele pomagają, Faemi czy Feami niedziałające, nie ma znaczenia...
. Jeśli naprawdę chcesz odzyskać blask swego syntha, to tylko u nich.
...
Wiem, miałem przyjemność korespondować z Maciejem w innej sprawie...
Literówka, która stałą się tematem zastępczym dalej nie ma dla mnei znaczenia, ale jeśli to komuś poprawi humor to rpzepraszam - na usprawiedliwienie dodam, że dosyć zmęczony wczoraj byłem poszukiwaniami istąd ten lapsus. To jest FAEMI 1M, rozkręciłem go i w środku wygląda całkiem przyzwoicie, kabele powiązane w zmyślny sposób, lutowania też trzymają się dobrze, te które obejrzałem. Lecz, faktycznie bez specjalistycznej wiedzy nici...
Ale znalazłem już w Warszawie i okolicach 2 osoby, również fascynatów:) zaprzyjaźnionych z analogią.
pozdrawiam

...
Wiem, miałem przyjemność korespondować z Maciejem w innej sprawie...
Literówka, która stałą się tematem zastępczym dalej nie ma dla mnei znaczenia, ale jeśli to komuś poprawi humor to rpzepraszam - na usprawiedliwienie dodam, że dosyć zmęczony wczoraj byłem poszukiwaniami istąd ten lapsus. To jest FAEMI 1M, rozkręciłem go i w środku wygląda całkiem przyzwoicie, kabele powiązane w zmyślny sposób, lutowania też trzymają się dobrze, te które obejrzałem. Lecz, faktycznie bez specjalistycznej wiedzy nici...
Ale znalazłem już w Warszawie i okolicach 2 osoby, również fascynatów:) zaprzyjaźnionych z analogią.
pozdrawiam
residance - warsaw
destination - space
destination - space