Problem z odsluchem
Wydajemi sie ze spelnilem wszystkie kryteria dotyczace dobrego odsluchu tzn symetria pomieszczenia odleglosc od monitorow wyciszenia scian bocznuch i sciany zamna ,a mimo to nieslysze szczegolow tak jakbyn chcial .Dysponuje monitorami yamaha ns-10m .Na co zwracac uwage co morze byc nietak?
Re: Problem z odsluchem
...Wydajemi sie ze spelnilem wszystkie kryteria dotyczace dobrego odsluchu tzn symetria pomieszczenia odleglosc od monitorow wyciszenia scian bocznuch i sciany zamna ,a mimo to nieslysze szczegolow tak jakbyn chcial .Dysponuje monitorami yamaha ns-10m .Na co zwracac uwage co morze byc nietak?...
temat rzeka. moze materiał źródłowy masz skopany? moze te ns-10 to tylko obudowy są z ns-10, moze skopany mikser a moze podłączasz je do sound blaster live? za mało napisaleś, nikt tu nie jest jasnowidzem
temat rzeka. moze materiał źródłowy masz skopany? moze te ns-10 to tylko obudowy są z ns-10, moze skopany mikser a moze podłączasz je do sound blaster live? za mało napisaleś, nikt tu nie jest jasnowidzem
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
......Wydajemi sie ze spelnilem wszystkie kryteria dotyczace dobrego odsluchu tzn symetria pomieszczenia odleglosc od monitorow wyciszenia scian bocznuch i sciany zamna ,a mimo to nieslysze szczegolow tak jakbyn chcial .Dysponuje monitorami yamaha ns-10m .Na co zwracac uwage co morze byc nietak?...
temat rzeka. moze materiał źródłowy masz skopany? moze te ns-10 to tylko obudowy są z ns-10, moze skopany mikser a moze podłączasz je do sound blaster live? za mało napisaleś, nikt tu nie jest jasnowidzem...
Material zrodlowy mam codziennie inny bo to studio nagraniowe ns-10 sprowadzone byly wlasciwie nowe z usa w domu mam tez ns-10 od mniejwiecej 5 ciu lat i jakos lepiej mi sie na nich miksuje w domu .Odnosze takie wrazenie ze dzwiek jakos sie zamydla w srodkowych pasmach niewiem czy to jalies odpicia wywolane przez pomieszczenie czy co ?
temat rzeka. moze materiał źródłowy masz skopany? moze te ns-10 to tylko obudowy są z ns-10, moze skopany mikser a moze podłączasz je do sound blaster live? za mało napisaleś, nikt tu nie jest jasnowidzem...
Material zrodlowy mam codziennie inny bo to studio nagraniowe ns-10 sprowadzone byly wlasciwie nowe z usa w domu mam tez ns-10 od mniejwiecej 5 ciu lat i jakos lepiej mi sie na nich miksuje w domu .Odnosze takie wrazenie ze dzwiek jakos sie zamydla w srodkowych pasmach niewiem czy to jalies odpicia wywolane przez pomieszczenie czy co ?
Przenies je do innego pomieszczenia i wtedy sprawdz,moze masz zbyt duzy odchył w lini pionowej
---------------------------------------------------------------
Nowy ADAM HALL Patchbay za 250 priv czeka
Nowy ADAM HALL Patchbay za 250 priv czeka
...Przenies je do innego pomieszczenia i wtedy sprawdz,moze masz zbyt duzy odchył w lini pionowej
Nowy ADAM HALL Patchbay za 250 priv czeka...
Czy mógłbyś sprecyzować ?
Nowy ADAM HALL Patchbay za 250 priv czeka...
Czy mógłbyś sprecyzować ?